Ässäkeskus, Helsinki

Ässäkeskuksessa Helsingin Vallilassa työskentelee päivittäin yli 1200 henkilöä lukuisten vierailijoiden lisäksi.

Keskuksen ala-aulaan on asennettu näyttävä neljän 42-tuumaisen näytön FirstView Super -kokonaisuus, jolla esitetään S-ryhmän ja sen yhteistyökumppaneiden mainoksia ja tarjouksia. Aulaan on asennettu myös pienempi näyttö, joka ohjaa ja tiedottaa keskuksessa kävijöitä.

FirstView InfoTV on S-ryhmän valtakunnallinen suositusjärjestelmä, joka on useimpien Osuuskauppojen käytössä etenkin seuraavissa ketjuissa: Sale, S-Market, ABC, Amarillo, Sokos Hotels, Fiesta, Sokos Wiklund, Presso, Prisma, ja S-Pankki.

S-ryhmän ketjuohjaus pystyy päivittämään kaikkien näyttöjen sisältöä täysin halutusti Ässäkeskuksesta käsin. Osuuskauppojen pääkäyttäjille on omat tunnukset Internetin kautta toimivaan FirstView Manager -järjestelmään, ja toimipisteiden käyttäjillä on omat tunnuksensa toimipistekohtaisten näyttöjen hallintaan. FirstView InfoTV soveltuu täydellisesti monikerroksisille suurille organisaatioille. Näyttöjen hallinta ja materiaalin jakaminen onnistuu keskitetysti tai hajautetusti reaaliajassa tai etukäteen ajastettuna. FirstView -järjestelmän käyttö pysyy aina yhtä helppona, on näyttöjä sitten kaksi tai kaksituhatta.

Tai soita suoraan

Kaikki yhteystiedot

Tilaa tuorein Digital Signage -tieto sähköpostiisi!