S-Pankki Vallila, Helsinki

FirstView InfoTV -näytöillä julisteet heräävät eloon ja kiinnittävät huomion paljon printtimateriaalia tehokkaammin.

S-Pankin asiakaspalvelupisteeseen S-Market Vallilan yhteyteen on asennettu translektiiviset ikkunanäytöt ja mainosnäyttö S-Marketin kassojen eteen viihdyttämään ja antamaan tietoa kaupassa jonottaville asiakkaille. Samoilla näytöillä esitetään sekä S-Pankin että S-Marketin mainoksia. Näyttöjen sisältöä hallitaan etänä Ässäkeskuksesta käsin.

FirstView InfoTV -näytöillä julisteet heräävät eloon ja kiinnittävät huomion paljon printtimateriaalia tehokkaammin. Näyttöjen sisällön päivittäminen on lisäksi nopeaa, reaaliaikaista ja kustannustehokasta.

FirstView InfoTV on S-ryhmän valtakunnallinen suositusjärjestelmä, joka on useimpien Osuuskauppojen käytössä etenkin seuraavissa ketjuissa: Sale, S-Market, ABC, Amarillo, Sokos Hotels, Fiesta, Sokos Wiklund, Presso, Prisma, ja S-Pankki.

S-ryhmän ketjuohjaus pystyy päivittämään kaikkien näyttöjen sisältöä täysinn halutusti Ässäkeskuksesta käsin. Osuuskauppojen pääkäyttäjille on omat tunnukset Internetin kautta toimivaan FirstView Manager -järjestelmään, ja toimipisteiden käyttäjillä on omat tunnuksensa toimipistekohtaisten näyttöjen hallintaan. FirstView InfoTV soveltuu täydellisesti monikerroksisille suurille organisaatioille. Näyttöjen hallinta ja materiaalin jakaminen onnistuu keskitetysti tai hajautetusti reaaliajassa tai etukäteen ajastettuna. FirstView -järjestelmän käyttö pysyy aina yhtä helppona, on näyttöjä sitten kaksi tai kaksituhatta.

Tai soita suoraan

Kaikki yhteystiedot

Tilaa tuorein Digital Signage -tieto sähköpostiisi!