Mobiili & Some

Digital Signage 2.0: Tee mistä tahansa näytöstä interaktiivinen mobiiliominaisuuksien avulla.

QR Mobiiliohjaus

Asiakkaasi skannaa QR-koodin näytöltä ja pystyy sen jälkeen ohjaamaan näytön sisältöä älypuhelimellaan. Anna asiakkaasi tutkia, tutustua, ja innostua digital signage-sisällöstäsi oman puhelimensa avulla! QR Mobiiliohjaus sitouttaa ja antaa asiakkaalle osallistumiskokemuksen, jonka huomaat myyntiluvuissasi.

TUTUSTU QR Mobiiliohjauksen demoon!

QR Taskunäyttö

QR-koodien avulla voit myös antaa asiakkaallesi mahdollisuuden napata parhaat tarjoukset tai vaikka pohjakartat taskuun. Maalaa QR-koodi vaikka koko seinän kokoiseksi tai liitä se printtimainoksiisi. Asiakas saa puhelimensa näytölle haluamasi materiaalin kuvana. Pysyvä QR-koodi on kuin yksi lisä'näyttö', jonka taakse lisätään ja ajastetaan materiaalia selainpohjaisella FirstView Managerilla aivan samalla tavalla kuin muillekin FirstView-näytöille.

Sosiaalinen media näytöille

Sosiaalinen media näytöillä kommunikoi asiakkaan kanssa tutuilla tavoilla, kuten Facebookin tai Instagramin välityksellä. Sosiaalisen median yhdistäminen digital signage-viestintään luo parempia asiakaskokemuksia, pidentää asiakkaan käyntiä tiloissasi, ja kasvattaa keskiostosta. Lisäksi näyttösi saavat automaattisesti tuoretta asiakkaidesi tuottamaa sisältöä.

Tai soita suoraan

Kaikki yhteystiedot

Tilaa tuorein Digital Signage -tieto sähköpostiisi!