Digitaalista bussimainontaa – Suomen liikennemediat

Uutissii Turust! Nimittän Turun seudun mainostajilla on ollut elokuusta lähtien mahdollisuus toteuttaa bussimainontaa myös diginä. Suomen liikennemediat laajensivat loppukesästä omaa tuotetarjoamaansa tuomalla Turun joukkoliikenteen linja-autoihin 32 tuumaisia mainosnäyttöjä.

Meillä on ollut ilo toimia Suomen liikennemedioiden kumppanina ja olla mukana saattamassa kaimojansa Föli-busseja kohti digiaikaa. Ennen projektin valmistumista ratkottavana oli kuitenkin useita käytännön asioita. Lupa-asiat, muuttuvat sääolosuhteet sekä liikkuva, hytkyvä bussi asettivat omat vaatimuksensa sekä näytöille, että niiden asennukselle. Niistäkin kuitenkin selvittiin ja nyt näyttöjä voi bongata jo 30:stä bussista Turussa.

Diginäytöillä nopeasti näkyvyyttä

Näyttöjen sisällöstä vastaa Suomen liikennemediat, joka myös myy mainosaikaa näyttöihinMainoskampanjoiden lisäksi ruuduilta voi nähdä Turun seudun joukkoliikenteen Fölin tiedotteita matkalippuihin ym. liittyen.

”Perinteisesti bussimainonta on toteutettu tarratulostein, nyt diginäytöt tuovat uusia mahdollisuuksia sekä meille, että asiakkaille kertoo Henry Valkonen Suomen liikennemedioista.

Henry Valkosen mukaan näytöt ovat olleet tervetullut lisä perinteisen bussimainonnan rinnalle.

”Meille se mahdollistaa nopeamman reagoinnin kun asiakkaiden kampanjat saadaan näkyville parhaimmillaan samana aamuna. Asiakkaille näytöt ovat taas tuoneet esimerkiksi liikkuvan kuvan hyödyntämismahdollisuuden, jolla on tunnetusti hyvä huomioarvo, täydentää Henry.

Suomen liikennemedioilla uskotaan digitaalisten mainospintojen lisääntyvän tulevaisuudessa myös bussiliikenteessä ja odotetaan toiveikkaasti jatkuvasti kehittyvän teknologian tuomia uusia mahdollisuuksia.

Tykkäätkö tästä artikkelista?

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdinissä
Share on email
Lähetä sähköpostina

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.

yhteystiedot

FirstView Turku
Artturinkatu 2 E
(Saippua Center), 5. krs,
20200 Turku Finland

FirstView Helsinki
Hämeentie 135 A
(Arabia-keskus), 3. KRS,
00560 Helsinki

TEKNINEN TUKI

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.