FirstView ja Fölinäytöt ovat nyt yhtä! <3

FirstView parantaa palveluitaan ja monipuolistaa tarjontaansa. First Technology Oy (FirstView Digital Signage) on ostanut SignaView Oy:n (Fölinäytöt) koko osakekannan.

Fölinäytöt on infonäyttöjen vuokraukseen keskittynyt yritys. FirstView:lle siirtyvät yrityskaupassa infonäyttöjen lyhyt- ja pitkäaikaisvuokraus.

Yrityskaupalla on tarkoitus parantaa palveluitamme, laajentaa tarjoamaa ja ennen kaikkea tuoda lisää resursseja yhteydenpitoon jälleenmyyjiin ja asiakkaisiin.

Fölinäyttöjen mukaantulon myötä pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme tarjoamalla liikuteltavia vuokranäyttöjä lyhytaikaisiin tarpeisiin, kuten messuosaostoille ja tapahtumiin. Jatkossa FirstView:n valikoimassa ovat mm. vuokrattavat ulkokäyttöön sopivat LED-kärryt. Liikuteltavat 5m2 LED-näytöt voidaan kuljettaa tapahtumiin, mainostempauksiin tai festivaaleille.

FirstView ja Fölinäytöt ovat tehneet tiivistä yhteistyötä Fölinäyttöjen perustamisesta alkaen, eli vuodesta 2014. Toimisto on jaettu tähänkin asti, joten samalla kahvikoneella käydään jatkossakin.

Tykkäätkö tästä artikkelista?

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdinissä
Share on email
Lähetä sähköpostina

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.