26.09.2014

/

FirstView lahjoitti Turun Lastenklinikalle 20 digikehystä

Jaa artikkeli

Firstiläiset vierailivat pääsiäisen alla Turun Lastenklinikalla mukanaan kaksikymmentä 10,2-tuumaista digitaalista valokuvakehystä. Näytöt otettiin klinikalla ilolla vastaan. Pikkunäyttöjä tullaan käyttämään klinikan osastoilla tiedottamisen lisäksi lahjoina pitkäaikaispotilaille ja heidän perheilleen.

Pisimmillään pienet potilaat viettävät Lastenklinikalla jopa vuoden päivät, ja ilot saattavat olla vähissä sekä potilailta että heidän perheiltään. Firstiläiset halusivat piristää sekä klinikan henkilökunnan että potilasperheiden arkea pienillä valokuvanäytöillä. Omaiset voivat tuoda vaikkapa kotoa tuttuja ja turvallisia valokuvia näytölle vuodepotilaan iloksi ja tueksi. Lisäksi näyttöjä käytetään klinikan vastaanottotiskeillä ja Kummien tiedotuskäytössä. Henkilöstön vähentyessä esimerkiksi ruokailuajoista ja klinikan vierailuajoista voidaan tiedottaa näytöillä. Näyttöjen sisältöä on helppo vaihtaa tarpeen mukaan, sesongeittain, tai potilaiden kotiutuessa. FirstView lahjoittaa jokaisen näytön mukana USB-muistitikun, jolle on valmiiksi ladattu lapsille tarkoitettuja kuvia aina kissanpennuista Smurffeihin.

Näytöt vastaanottivat ylihoitajan sijainen Outi Tuominen sekä hoitaja Sirkku Boucht. Heidän kanssaan Firstiläiset Ritva, Jari, ja Päivi kiersivät tutustumassa klinikan osastoihin. Käynnin yhteydessä yksi näytöistä lahjoitettiin kuusi viikkoa keskososastolla viettäneelle pienen tytön äidille.

TYKSin lastenklinikassa on yhteensä 72 sairaansijaa, lastentaudeissa 44, lastenkirurgiassa 18 ja lastenneurologiassa 10. Näiden lisäksi on yhteensä 12 tehohoitopaikkaa, 6 keskolassa ja 6 isompien lasten teho- ja valvontaosastolla. Hoitopäivä on vuodessa noin 20 000. Leikkaustoimenpiteitä tehdään vuosittain noin 3 000.

Jaa artikkeli

Liity FirstView-sisäpiiriin

Ota yhteyttä

Laita meidät töihin!

Ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä luomaan sinulle sopiva Digital Signage-ratkaisu. Tyhmiä kysymyksiä ei ole, joten varaa ilmainen konsultointi!

Juha Kähäri

Myyntijohtaja

juha@firstview.fi

+358 40 511 8511

Matthieu Alfont

Asiakaspäällikkö

matthieu@firstview.fi

+358 40 098 8833

Isto Lindström

Kehitysjohtaja

isto@firstview.fi

+358 400 940 662

Tommi Högmander

Toimitusjohtaja

tommi@firstview.fi

+358 40 749 0190