Liikkuva mainonta digitalisoituu

Takseihin mainospintaa tarjoava GoGoCar Oy ja FirstView ovat aloittaneet yhteistyön.

GoGoCarin uuden innovaation avulla mainoksia voi jatkossa ostaa taksien digitaalisille takalasinäytöille. Konsepti on Suomessa täysin uusi.

Taksin takalaseihin asennetaan kolminkertainen erikoiskalvo, johon projektori heijastaa mainoksia. Mainosten pyörittämiseen GoGoCar hyödyntää FirstView:n mediasoittimia ja MediaCloud CMS sisällönhallintaa.

Digitaalinen mainospinta tekee mainonnan ostamisesta helppoa. Taksien perinteiset teippaukset vievät aikaa, koska autot tarvitaan aina fyysisesti paikan päälle asennusta varten. Uuden konseptin avulla tätä ongelmaa ei ole. Sisältöjä ohjataan verkon yli, joten kampanja saadaan polkaistua käyntiin vaikka heti.

Digitaalinen takalasimainonta käyntiin pilottina

”Digitaalista takalasikonseptia on kehitetty yhdessä kumppaneiden kanssa viime syksystä lähtien. Konsepti on nyt pilottivaiheessa 10 helsinkiläisessä taksissa. Pilotin jälkeen tulemme laajentamaan verkostoamme kysynnän mukaan”, kertoo GoGoCar Oy:n toimitusjohtaja Anssi Aura.

Digitaalinen takalasimainonta on niin uusi innovaatio, että edes laki ei toistaiseksi kerro missä menee liikkuvan ajoneuvon mainospinta-alan rajat. GoGoCarin ja FirstView:n yhteisenä toiveena on, että Suomen lainsäätäjät näkevät tässä mahdollisuuden. GoGoCarin aikeena on viedä konsepti maailmalle jo tämän vuoden aikana.

FirstView Digital Signagen toimitusjohtaja Tommi Högmander näkee digitaalisessa takalasimainonnassa valtavasti potentiaalia. ”GoGoCarilla on uniikki ja mielenkiintoinen konsepti, jollaista Suomessa ei ole vielä nähty. Olemme mielellämme mukana uusissa innovaatioissa ja jatkamme yhdessä palvelun kehittämistä”, kertoo Högmander.

Tykkäätkö tästä artikkelista?

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdinissä
Share on email
Lähetä sähköpostina

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.

Jutellaanko? Ota yhteyttä!

Anna meidän auttaa. Näppäile viesti niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Marcus Eklund

Tani Silanterä

Marcus Eklund

Tani Silanterä

FirstView Digital Signage

FirstView tarjoaa infonäyttöratkaisut sisäiseen viestintään, opastamiseen ja mainontaan. FirstView:n helppokäyttöisellä järjestelmällä hallitset kaikkia infonäyttöjä, taustamusiikkia ja äänimainontaa.

FIRSTVIEW TURKU
Artturinkatu 2 E, 20200 Turku

FIRSTVIEW HELSINKI
Hämeentie 135 A, 00560 Helsinki

Tuki & asiakaspalvelu

suomalaistapalvelua_suomi_nega_rgb 600px

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.