19.11.2014

/

Pari esimerkkiä näyttöjen kehystämisestä

Jaa artikkeli

Digitaaliset näyttöpinnat tuovat tyylikkyyttä tilaan kuin tilaan. Ihan joka paikkaan mustareunaiset tekniset vempaimet eivät kuitenkaan istu täydellisesti. Tekniikka kehittyy niin hurjaa vauhtia, että muutaman vuoden ikäset näytöt alkavat muistuttaa kivikautisia ohuisiin tabletteihin tottuneiden asiakkaiden silmissä. Uudet näyttölaitteet ovat hyvännäköisiä ihan itsessäänkin -onhan markkinoilla jo jos jonkinlaista kaarevaa, superohutta, ja reunatonta näyttöä. Hulppeat erikoisnäytöt ovat toistaiseksi melko hintavia. Kuluttajakäyttöön tarkoitetut näytöt eivät myöskään kovin hyvin kestä ympärivuorokautista digital signage-käyttöä. Ammattikäyttöön tarkoitetut digital signage-näytöt istuvat useimpaan tilaan ihan sellaisenaan, mutta joskus tyylikkäinkin näyttö vaatii tuunaamista.

Sekä uudet että vanhat näytöt saadaan istumaan tilaan kuin tilaan kehystämällä. Tässä pari esimerkkiä brändätyistä näytöistä.

iTapsa Tampere

Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli

Jaa artikkeli

Liity FirstView-sisäpiiriin

Saat maksuttoman Digital Signage -oppaan

Laita meidät töihin!

Varaa aika Digital Signage -ammattilaiselle

Varaa maksuton konsultointi asiantuntijamme kanssa.  Saat kattavan yleiskuvan Digital Signagen hyödyistä  organisaatiossasi sekä ratkaisuehdotuksen tarpeisiinne soveltuvista digital signage
-ratkaisuista.

Matthieu Alfont

Asiakaspäällikkö

matthieu@firstview.fi

+358 40 098 8833

Isto Lindström

Kumppanuudet

isto@firstview.fi

+358 (0)400 940 662

Tommi Högmander

Toimitusjohtaja

tommi@firstview.fi

+358 (0)40 749 0190