08.04.2018

/

#REKRY! Haemme tiimiimme tekniseen tukeen kykenevää asiakaspalveluvastaavaa

Jaa artikkeli

Haemme Turkuun TEKNISEN TUEN & ASIAKASPALVELUN AMMATTILAISTA

FirstView Digital Signage -näyttöjen ja käyttäjien määrä kasvaa mahdotonta vauhtia. Haemme tiimiimme asiakaspalveluvastaavaa, joka kykenee taklaamaan asiakkaidemme ja kumppaniemme tarpeet aina kouluttamisesta tekniseen tukeen.

Kykenet asettumaan asiakkaan saappaisiin ja nautit pystyessäsi ratkaisemaan tilanteen kuin tilanteen yhdessä asiakkaan ja FirstView-tiimin kanssa. Vastaat sekä yhteistyökumppaneiden että suorien asiakkaidemme tuesta sekä Suomessa että ulkomailla. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ja puhelin on ystäväsi.

Asiakaspalveluvastaavana sinulla tulee olla tilannetajua, hyvät sosiaaliset taidot, sekä kyky työskennellä itsenäisesti. Olet järjestelmällinen, hallitset ajankäyttöäsi, ja surffailet sulavasti eri järjestelmien välillä. Tekninen osaaminen ja kiinnostus viestintäteknologiaa kohtaan on ehdottoman suotavaa. Sinulla on IT- tai kaupan alan koulutus, sekä kokemusta onnistumisista asiakaspalvelutyössä mieluiten B2B-sektorilla.

Sopiaksesi Firstiläisten tiimiin olet lisäksi huumorintajuinen hyvä tyyppi, joka ymmärtää innostumisen ja onnistumisen tärkeyden osana asiakaskokemusta.

Mitä sinä saat?

Pääset kehittämään itseäsi monipuolisessa ja ajoittain haastavassakin asiakastyössä, joka varmasti palkitsee tekijänsä. Opit digitaalisen näyttöviestinnän salat ja olet yksi jatkuvasti kasvavan digital signage -alan kärkiosaajista.

Firstiläisenä saat kilpailukykyisen palkan ja huikean työporukan lisäksi kattavat työterveyspalvelut, lounasedun, virikesetelit, ja saat treenata firman piikkiin sekä salilla että ohjatuilla tunneilla. Voit tehdä työtäsi tarpeen tullen myös etänä.

Mihin lähdet mukaan?

FirstView Digital Signage on vuonna 2004 perustettu digital signage eli etäpäivitettäviä digitaalisia näyttöratkaisuja tarjoava kansainvälistyvä kasvuyritys. Turun Saippua Centerillä päämajaansa pitävä FirstView on jo toistakymmentä vuotta keskittynyt pelkästään digital signage -ratkaisujen kehittämiseen. Firstiläisten ydintiimi on kymmenhenkinen alansa ehdoton asiantuntijaporukka, ja meillä on kattava jälleenmyyjäverkosto Suomessa, Iso-Britanniassa ja Saksassa. FirstView-käyttäjiä on jo yli 2500 ja näyttöjä lähemmäs 15000.

Lähetä avoin hakemuksesi, CV, ja palkkatoiveesi 13.4. mennessä osoitteeseen tommi@firstview.fi. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan superstaran löydyttyä.

Jaa artikkeli

Liity FirstView-sisäpiiriin

Ota yhteyttä

Laita meidät töihin!

Ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä luomaan sinulle sopiva Digital Signage-ratkaisu. 

Juha Kähäri

Myyntijohtaja

juha@firstview.fi

+358 40 511 8511

Matthieu Alfont

Asiakaspäällikkö

matthieu@firstview.fi

+358 40 098 8833

Isto Lindström

Kehitysjohtaja

isto@firstview.fi

+358 400 940 662

Tommi Högmander

Toimitusjohtaja

tommi@firstview.fi

+358 40 749 0190