02.07.2018

/

#REKRY! Haemme tiimiimme Turkuun MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

Jaa artikkeli

Haemme tiimiimme käytännönläheistä ja näppärää MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

FirstView Digital Signage kasvaa ja kehittyy melkoista vauhtia. Haemme nyt tiimiimme markkinointikoordinaattoria, joka kykenee pitämään markkinointiviestinnän langat käsissään.

Markkinointikoordinaattorilla on loistava asenne ja hyvät hoksottimet. Suunnittelet ja toteutat monipuolisesti erilaisia B2B-yrityksen markkinointiviestinnän toimenpiteitä. Pystyt handlaamaan monta asiaa yhtä aikaa niin, että hommat tulee hoidettua loppuun asti. Sinulla on vapaus ja vastuu hoitaa oma tonttisi, mutta et ole työssäsi yksin. Firstiläiset tekevät töitä tiiminä. Sosiaalisuus ja (huonokin) huumorintaju onkin yksi FirstView-markkinointikoordinaattorin edellytys.

Työnkuvaasi kuuluu muun muassa

  • Yrityksen markkinointiviestinnän suunnittelu yhdessä johdon kanssa
  • Markkinoinnin aikataulujen ja materiaalien hallinta
  • Myynnin tukeminen erilaisissa markkinointiin liittyvissä projekteissa
  • Sisältökokonaisuuksien suunnittelu ja tarvittaessa toteutus yhdessä mainostoimiston kanssa (asiakasviestintä, some, verkkosivut, myynnin tukimateriaalit..)
  • Asiakkaidemme digital signage -sisältötarpeissa tukeminen

Olet järjestelmällinen, hallitset ajankäyttöäsi, ja surffailet sulavasti eri järjestelmien välillä. Kiinnostus viestintäteknologiaa ja digitaalisuutta kohtaan on etu. Sinulla on soveltuva alan koulutus, sekä kokemusta onnistumisista markkinointitehtävissä mieluiten B2B-sektorilla. Toimit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Sopiaksesi Firstiläisten tiimiin olet lisäksi hyvä tyyppi, joka ymmärtää innostumisen ja onnistumisen tärkeyden osana liiketoimintaa.

Mitä sinä saat?

Pääset kehittämään itseäsi monipuolisesti markkinointitehtävissä ja saat itse vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Opit digitaalisen näyttöviestinnän salat ja olet yksi jatkuvasti kasvavan digital signage -alan kärkiosaajista.

Firstiläisenä saat kilpailukykyisen palkan ja huikean työporukan lisäksi kattavat työterveyspalvelut, lounasedun, virikesetelit, ja saat treenata firman piikkiin sekä salilla että ohjatuilla tunneilla. Voit tehdä työtäsi tarpeen tullen myös etänä.

Lähetä avoin hakemuksesi, CV, ja palkkatoiveesi 18.7. mennessä osoitteeseen tommi@firstview.fi. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan Firstiläisen löydyttyä (mieluiten jo elokuussa). 

Mikä FirstView? 

FirstView Digital Signage on vuonna 2004 perustettu ketjutason digital signage-näyttöratkaisuja tarjoava kansainvälistyvä kasvuyritys. Turun Saippua Centerillä päämajaansa pitävä FirstView-ydintiimi on 12 hengen alansa ehdoton asiantuntijaporukka. Yrityksellä on kattava kumppaniverkosto Suomessa, Iso-Britanniassa ja Saksassa. Asiakkaitamme ovat muun muassa KONE, DB Schenker, F-Musiikki, sekä Sokos Hotels. Lisää tietoa löydät osoitteesta www.firstview.fi.

Jaa artikkeli

Liity FirstView-sisäpiiriin

Ota yhteyttä

Laita meidät töihin!

Ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä luomaan sinulle sopiva Digital Signage-ratkaisu. 

Juha Kähäri

Myyntijohtaja

juha@firstview.fi

+358 40 511 8511

Matthieu Alfont

Asiakaspäällikkö

matthieu@firstview.fi

+358 40 098 8833

Isto Lindström

Kehitysjohtaja

isto@firstview.fi

+358 400 940 662

Tommi Högmander

Toimitusjohtaja

tommi@firstview.fi

+358 40 749 0190