REKRY! MediaCloud-ratkaisumyyjä

FirstView on juuri avannut uuden toimiston ja Showroomin Arabia-keskukseen, Helsinkiin. Showroom on näyteikkuna osaamiseemme, konkreettisiin asiakasratkaisuihimme. Samalla kun valloitamme pääkaupunkiseutua, etsimme joukkoomme huipputyyppejä.

Tuleva tiimisi

FirstView on 14 henkilön kansainvälistyvä kasvuyritys, joka on vuodesta 2004 keskittynyt digital signage -ratkaisuihin. Jo 200+ yritystä käyttää FirstView:n info- ja mainosnäyttöjä tehostaakseen liiketoimintaansa. Timanttinen MediaCloud-sisällönhallintajärjestelmä on Firstin omaa
suunnittelutyötä ja palvelulle on myönnetty Avainlippu-alkuperämerkki.

Olisiko näistä joku sinun paikkasi?

Arjessa

Digitalisaatiosta on paljon puhetta, mutta meillä myös arjen tekoja. Myytäväksi saat palvelun, jolla asiakas parantaa viestintäänsä, säästää rahaa ja palvelee asiakkaitaan paremmin. Toimit aktiivisesti uusasiakashankinnan, olemassa olevien asiakkaiden ja kasvavan kumppaniverkostomme kanssa.

Myyjänä olet ennen kaikkea asiakkaan liiketoiminnan kehittäjä ja tarjoat ratkaisuja, joilla asiat tehdään fiksummin. Asiakkaiden tarpeita kuunnellen käännät teknologian euroiksi ja tyytyväisiksi asiakassuhteiksi.

Saat hyvän perehdytyksen ja tuen muulta tiimiltäsi, huipputyypeiltä. Sinulla on rohkeutta luoda uusia asiakaskontakteja ja ylläpidät heihin alusta alkaen hyviä suhteita. Asiakkaitasi ovat erityisesti kaupan alan yritykset, hotelli- ja ravintola-ala sekä hyvinvointipalvelut. Työssäsi tapaat useimmiten markkinoinnin osaajia, tietotekniikan parissa työskenteleviä ja liiketoiminnan edustajia.

Työsuhde

Vakituinen ja täysiaikainen työsuhde. Työ alkaa heti kun osapuolet ovat valmiita starttaamaan.

Lisätietoa ja hakemukset

Myyntijohtaja Juha Kähäri, juha@firstview.fi. Haethan paikkaa 28.6. mennessä

Tykkäätkö tästä artikkelista?

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdinissä
Share on email
Lähetä sähköpostina

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.

yhteystiedot

FirstView Turku
Artturinkatu 2 E
(Saippua Center), 5. krs,
20200 Turku Finland

FirstView Helsinki
Hämeentie 135 A
(Arabia-keskus), 3. KRS,
00560 Helsinki

TEKNINEN TUKI

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.