FAQ & Oppaat

Voiko yritykseni hyötyä digital signage -viestinnästä?

Onko teillä liiketoimintaa, johon liittyy asioiden viestimistä joko asiakkaille, työntekijöille, tai molemmille? Onko teillä toimitiloja tai asiakastiloja? Haluatko tavoittaa kohderyhmäsi kustannustehokkaasti, vaivattomasti, ja reaaliajassa? Jos vastasit kyllä niin etäpäivitettävistä digitaalisista info- ja mainosnäytöistä on hyötyä yrityksellesi.

Kenelle FirstView sopii?

FirstView-ratkaisut on erityisesti suunniteltu ketjutason organisaatioiden sisäiseen- ja asiakasviestintään yrityksille, jotka haluavat ammattitason viestintäkanavan yhden katon alta. 

Miten FirstView Digital Signage -ratkaisu toimii?

Ammattitason digital signage -järjestelmä tarkoittaa käytännössä digitaalisia näyttöjä sekä pientä media player laitetta näytön takana. Laitteet liitetään asennuspaikassa olemassa olevaan verkkoon (wifi, Ethernet, tai 3G/4G). 

Vaatiiko näyttöjen käyttö paljon resursseja?

Sisällön tuottaminen ja levittäminen näytöille on helpompaa ja nopeampaa kuin vaikkapa somepostauksen tekeminen. Kuvien, videoiden, ja tekstiesitysten lisääminen näytöille onnistuu apinaltakin parissa minuutissa. 

Mitä FirstView Digital Signage -kokonaisuus maksaa?

Digital signage -viestinnän hinta muodostaa pääpiirteissään kahdesta osasta: laitteistosta ja palvelusta. Alkuinvestoinnin kokoon vaikuttaa näyttöjen määrä ja koko, sekä asennusvaatimukset. 

FirstView-palvelulla on kuukausittainen, näyttökohtainen SaaS-maksu, joka kattaa selainpohjaisen sisällönhallinnan, jatkuvan tuotekehitystyön, sekä kotimaisen teknisen tuen. Et joudu kanssamme naimisiin. Vaikka tuotekehitystyön puolesta suosimmekin 24 tai 36kk:n sopimuksia niin yhtä lailla haluamme antaa yrityksellesi valinnan mahdollisuuden. 

FirstView-kokonaispalvelun voi myös hankkia kauttamme järkevällä leasing-rahoituksella. Kokonaisuuden hintaan kuuluu järjestelmän suunnittelu, käyttöönotto, ja käyttäjäkoulutus. Näyttöjen sisällön määrän, laadun, ja päivitystiheyden yrityksenne määrittelee itse omien tarpeidenne mukaan -toki autamme tässäkin mielellämme.

Ota yhteyttä

Laita meidät töihin!

Ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä luomaan sinulle sopiva Digital Signage-ratkaisu. 

Juha Kähäri

Myyntijohtaja

juha@firstview.fi

+358 40 511 8511

Matthieu Alfont

Asiakaspäällikkö

matthieu@firstview.fi

+358 40 098 8833

Isto Lindström

Kehitysjohtaja

isto@firstview.fi

+358 400 940 662

Tommi Högmander

Toimitusjohtaja

tommi@firstview.fi

+358 40 749 0190