SoundCube™-taustamusiikkipalvelu

FirstView-diginäyttöjärjestelmääsi saumattomasti liitettävä SoundCube™-taustamusiikkipalvelu on helppo vaihtoehto hiljaisuudelle - ja sillä voit jopa puolittaa nykyiset maksusi.

FirstView-diginäyttöjärjestelmääsi saumattomasti liitettävä SoundCube™-taustamusiikkipalvelu on helppo vaihtoehto hiljaisuudelle -ja sillä voit jopa puolittaa nykyiset maksusi.

SoundCube™ on lisenssivapaa taustamusiikkipalvelu, josta löytyy 20 sopivaa fiilistä erikäyttötarkoituksiin. SoundCube™ –palvelun käyttö ei vaadi tekijänoikeusjärjestöjenkeräämän esityskorvauksen maksamista. Palvelu sulautuu saumattomasti osaksi FirstView-palvelua ja olemassaolevaa AV-järjestelmääsi.

SoundCube™-palvelun kuukausikohtainen hinnoittelu perustuu tilan neliöiden määrään. Muita maksuja ei tule. Laatu ei myöskään kärsi turhista välimainoksista. SoundCube™ ei ole mikään piraattipalvelu, vaan palveluun musiikkia tekevät artistit saavat suoran, jopa 60%, korvauksen työstään.

Palvelun avulla onnistuu äänimaailmojen luominen, sekä myös liiketilan automaattiset kuulutukset ja äänimainokset.

Katso myös

Laita meidät töihin!

Varaa aika Digital Signage -ammattilaiselle

Varaa maksuton konsultointi asiantuntijamme kanssa.  Saat kattavan yleiskuvan Digital Signagen hyödyistä  organisaatiossasi sekä ratkaisuehdotuksen tarpeisiinne soveltuvista digital signage
-ratkaisuista.

Matthieu Alfont

Asiakaspäällikkö

matthieu@firstview.fi

+358 40 098 8833

Isto Lindström

Kumppanuudet

isto@firstview.fi

+358 (0)400 940 662

Tommi Högmander

Toimitusjohtaja

tommi@firstview.fi

+358 (0)40 749 0190