Digitaaliset myymäläkalusteet

Digitaalinen vaaterekki

Saat meiltä digitaaliset vaaterekit helppona pakettina. Hintaan sisältyy vaaterekki 49″ integroidulla näytöllä (sis. 3 vuoden takuu), PiCube-mediasoitin sekä SaaS kk-palvelu.

Digitaaliset myymäläkalusteet on nopea asentaa ja siirtää tarpeen mukaan. Langattomaan verkkoon liitettävä vaaterekki tarvitsee vain sähkön toimiakseen. 

Kaikkien FirstView-näyttöjen sisältöä hallitaan etänä helppokäyttöisellä FirstView MediaCloud-käyttöliittymällä.

Digitaaliset myymäläkalusteet uudistavat myymälän visuaalisen ilmeen
Digitaaliset myymäläkalusteet uudistavat myymälän visuaalisen ilmeen

Innosta ostopäätökseen juuri oikealla hetkellä

Digitaaliset myymäläkalusteet tuovat viestintäkanavan lähelle asiakkaan ostopäätöstä. Digitaalisuus luo myymälän, joka kiinnostaa ja koukuttaa. Myymälän visuaalisen ilmeen muuttaminen on helppoa ja edullista esimerkiksi sesongin tai kampanjan mukaan. 

Integroitu kamera kohdennettuun markkinointiin

Videoanalytiikalla tuot verkkokaupoista ja digitaalisesta markkinoinnista tutut kävijädatat ja kohdennetun markkinoinnin myymälöihin. Kalusteisiin integroitu kamera kerää kävijätietoa anonyymisti myöhempää markkinointikäyttöä varten. 

Kun näyttöön yhdistetään kamera, saadaan tietoa esimerkiksi siitä, minkä tyyppisen ihmisryhmän mikäkin sisältö saa pysähtymään. Kerätyn datan avulla ymmärrät paremmin asiakkaiden käyttäytymistä, saat tärkeää tietoa myymälän toimivuudesta ja voit parantaa asiakkaan ostokokemusta. 

Kaikki tuotteet

Ollaan yhteydessä ja käydään läpi, miten voisimme olla hyödyksi juuri sinun bisneksessäsi!

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä suoraan myyjiimme.

FirstView tarjoaa infonäyttöratkaisut viestintään, opastamiseen ja mainontaan. FirstView:n helppokäyttöisellä sisällönhallintajärjestelmällä hallitset kaikkia infonäyttöjä, taustamusiikkia ja äänimainontaa.

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.