Digitaaliset myymäläkalusteet

DIGITAALINEN VAATEREKKI ALKAEN 82 €/KK

Saat meiltä digitaaliset vaaterekit helppona pakettina. Hintaan sisältyy vaaterekki 49″ integroidulla näytöllä (sis. 3 vuoden takuu), PiCube-mediasoitin sekä SaaS kk-palvelu.

Digitaaliset myymäläkalusteet on nopea asentaa ja siirtää tarpeen mukaan. Langattomaan verkkoon liitettävä vaaterekki tarvitsee vain sähkön toimiakseen. 

Kaikkien FirstView-näyttöjen sisältöä hallitaan etänä helppokäyttöisellä FirstView MediaCloud-käyttöliittymällä.

Digitaaliset myymäläkalusteet uudistavat myymälän visuaalisen ilmeen
Digitaaliset myymäläkalusteet uudistavat myymälän visuaalisen ilmeen

VIESTI LÄHELLÄ OSTOPÄÄTÖSTÄ

Digitaaliset myymäläkalusteet tuovat viestintäkanavan lähelle asiakkaan ostopäätöstä. Digitaalisuus luo myymälän, joka kiinnostaa ja koukuttaa. Myymälän visuaalisen ilmeen muuttaminen on helppoa ja edullista esimerkiksi sesongin tai kampanjan mukaan. 

Integroitu kamera kohdennettuun markkinointiin

Videoanalytiikalla tuot verkkokaupoista ja digitaalisesta markkinoinnista tutut kävijädatat ja kohdennetun markkinoinnin myymälöihin. Kalusteisiin integroitu kamera kerää kävijätietoa anonyymisti myöhempää markkinointikäyttöä varten. 

Kun näyttöön yhdistetään kamera, saadaan tietoa esimerkiksi siitä, minkä tyyppisen ihmisryhmän mikäkin sisältö saa pysähtymään. Kerätyn datan avulla ymmärrät paremmin asiakkaiden käyttäytymistä, saat tärkeää tietoa myymälän toimivuudesta ja voit parantaa asiakkaan ostokokemusta. 

Kaikki tuotteet

Joko jutellaan?

Jätä hikoilu historiaan ja anna meidän auttaa. Näppäile viesti tai kilauta meille. Odottelemme jo yhteydenottoasi.

Marcus Eklund

Tani Silanterä

Marcus Eklund

Tani Silanterä

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.