Infonäyttö automaattisella käsidesiannostelijalla

Käsidesiannostelija infonäytöllä muistuttaa käsihygieniasta

Julkisiin tiloihin sopiva käsidesiannostelija on saatavilla 22″ infonäytöllä joko seinään kiinnitettävänä tai lattiajalustalla.

Helposti siirrettävä käsidesiteline sopii erityisesti myymälöiden, apteekkien ja muiden asiakastilojen sisäänkäynneille. 

Automaattinen annostelija annostelee käsin koskematta juuri sopivan määrän käsidesiä. 

Infonäyttö käsidesiannostelija

VÄLITÄ ASIAKKAISTASI JA TYÖNTEKIJÖISTÄSI​​

Käsihygienia on tehokkaimpia tapoja hillitä pandemiaa. THL suosittelee desinfiointipisteiden lisäämistä asiointipisteisiin ja työtiloihin. Käsidesiannostelija infonäytöllä herättää huomiota ja lisää käsihuuhteen käyttöä. 

Hyvästä käsihygieniasta huolehtiminen on tärkeää epidemiahuipun jälkeenkin. Käsidesi näkyvällä paikalla on merkki, että välität asiakkaiden ja henkilökunnan terveydestä.  

FirstView MediaCloud sisällönhallinta

PÄIVITÄ SISÄLTÖÄ HELPOSTI NETISSÄ​

Käsidesiannostelijan infonäyttö liitetään FirstView-järjestelmään ja sisältöä hallitaan verkossa. Näytöllä voit tiedottaa ja ohjeistaa asiakkaita tai käyttää näyttöä lisämarkkinointiin.

MediaCloud-sisällönhallinta tekee kohdennetusta, ajantasaisesta tiedottamisesta helppoa. Voit esimerkiksi lisätä näytöille automaattisesti päivittyvät ajantasaiset uutiset koronasta Yle:n RSS-syötteenä. 

TUE SUOMALAISTA TYÖTÄ

Laite kootaan Kajaanissa ja näytön sisältöä hallitaan FirstView:n kotimaisen palvelun kautta. Valmis paketti sisältää 36 kk takuun ja suomenkielisen tuen arkisin 8 – 16. 

Tarvittaessa saat kauttamme myös käsidesit, asennuksen ja valmiit sisällöt näytöille. 

Säästä käsidesin kustannuksissa

Jos et halua metsästää käsidesiä ympäri kyliä, saat meiltä edulliset  täyttökanisterit. Jos automaattia käytetään keskimäärin 150 kertaa päivässä, säästetyllä käsidesin hinnalla katat jo automaatin laitteisto- ja palvelukulut.

FirstView käsidesiautomaatti tiputtaa käsidesin kustannuksia jopa -50%.

Kaupan päälle saat uuden digitaalisen viestintäkanavan tehokkaaseen viestimiseen ja tiedotukseen!

Käsidesiautomaatti infonäytöllä

Jätä soittopyyntö

Marcus Eklund

Tani Silanterä

Marcus Eklund

Tani Silanterä

Kaikki tuotteet

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.