Videoseinät

Videoseinä näyttävään viestintään

Näyttävä videoseinä uudistaa yhdellä kertaa tilan ja viestinnän. Videoseinä on oikea ratkaisu kun haluat panostaa viestintään yrityksen toimitiloissa, julkisissa tiloissa, kauppakeskuksissa tai hotelleissa.

Vierekkäin asennettuna saat näyttöihin uudenlaista eloa hyödyntämällä liikkuvaa kuvaa. Saumaton videoseinä avaa uusia mahdollisuuksia mainontaan esimerkiksi ravintoloiden menunäytöillä, kun sisällöt voidaan esittää näyttörajojen yli. Erittäin kapean reunan (3,5 mm) ansiosta viestisi ei jää piiloon näyttöjen reunojen väliin.

Terävä kontrasti, koko näytön tasainen kirkkaus ja erinomainen värintoisto takaavat näyttävän viestintä- ja mainospinnan.

Videoseinät ovat näyttävä viestintäpinta sisä- ja ulkotiloihin

Kokoa videoseinä tarpeidesi mukaan

Kapeareunaisista näytöistä voit vapaasti muokata haluamasi kokoisen videoseinän. Näyttöjä voidaan asetella vierekkäin joko pystyyn tai vaakaan. Symmetristen videoseinien (2×2, 3×3) lisäksi näyttöjä voidaan yhdistää useampi vierekkäin (1×2, 1×4).

Videoseinän asennus onnistuu helposti kohdistustelineiden avulla. Kun jokainen näyttö kiinnitetään erikseen, kestää seinä kookkaammankin toteutuksen painon. Kysy lisää eri vaihtoehdoista!

Ollaan yhteydessä ja käydään läpi, miten voisimme olla hyödyksi juuri sinun bisneksessäsi!

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä suoraan myyjiimme.

Kaikki tuotteet

FirstView tarjoaa infonäyttöratkaisut viestintään, opastamiseen ja mainontaan. FirstView:n helppokäyttöisellä sisällönhallintajärjestelmällä hallitset kaikkia infonäyttöjä, taustamusiikkia ja äänimainontaa.

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.