Videoseinät

Näyttävä videoseinä uudistaa yhdellä kertaa tilan ja viestinnän. Videoseinä on oikea ratkaisu kun haluat panostaa viestintään yrityksen toimitiloissa, julkisissa tiloissa, kauppakeskuksissa tai hotelleissa.

Videoseinä ALKAEN 212 €/KK

Pakettihintaan sisältyy 4 kpl 49″ infonäyttöjä 3 vuoden takuulla, PiCube-mediasoitin, seinätelineet sekä SaaS kk-palvelu.

Kaikki näytöt ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja, vähän energiaa kuluttavia ja vähän lämpöä tuottavia kirkkaita näyttöjä. 

Videoseinät ovat näyttävä viestintäpinta sisä- ja ulkotiloihin

97” VIDEOSEINÄ  ALKAEN 212 €/kk

KOKOA Videoseinä TARPEIDESI MUKAAN

Kapeareunaisista näytöistä voit vapaasti muokata haluamasi kokoisen videoseinän. Näyttöjä voidaan asetella vierekkäin joko pystyyn tai vaakaan. Symmetristen videoseinien (2×2, 3×3) lisäksi näyttöjä voidaan yhdistää useampi vierekkäin (1×2, 1×4).

Videoseinän asennus onnistuu helposti kohdistustelineiden avulla. Kun jokainen näyttö kiinnitetään erikseen, kestää seinä kookkaammankin toteutuksen painon. Kysy lisää eri vaihtoehdoista!

VIDEOSEINÄLLÄ VIESTIT NÄYTTÄVÄMMIN

Vierekkäin asennettuna saat näyttöihin uudenlaista eloa hyödyntämällä liikkuvaa kuvaa. Saumaton videoseinä avaa uusia mahdollisuuksia mainontaan esimerkiksi ravintoloiden menunäytöillä, kun sisällöt voidaan esittää näyttörajojen yli. Erittäin kapean reunan (3,5 mm) ansiosta viestisi ei jää piiloon näyttöjen reunojen väliin.

Terävä kontrasti, koko näytön tasainen kirkkaus ja erinomainen värintoisto takaavat näyttävän viestintä- ja mainospinnan.

Kaikki tuotteet

Joko jutellaan?

Jätä hikoilu historiaan ja anna meidän auttaa. Näppäile viesti tai kilauta meille. Odottelemme jo yhteydenottoasi.

Marcus Eklund

Tani Silanterä

Marcus Eklund

Tani Silanterä

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.