Esport Bristol

Case


Tieto kulkee ja kunto kohenee

Esport Bristolissa ei kysytä turhia. Bristolissa FirstView:n näyttöjä on peräti 22, salin Stagella on mm. Suomen suurin sisätiloissa toimiva LED-screeni. Käytännön asiat ovat selkeästi näkyvillä, joten kuntosalikammoa aiheuttavasta tietämättömyydestä vältytään. Infonäytöt sulautuvat Bristolin ilmeeseen ja luovat nykyaikaisen kanavan markkinoinnille ja viestinnälle.

"Helpompaa kuin sähköpostin lähettäminen."

Jannika Paronen, Club manager

Infonäyttöjen materiaalin hallinta on erittäin helppoa, jos teknologia on vähänkin tuttu niin osaa hoitaa homman. Materiaali on hyvin valittu tarpeen mukaan - Käytännön tietoa, aikatauluja, tapahtumia, kumppanimainoksia ja fiilismateriaalia. Viestintä ja sen toteutus sopii erinomaisesti keskuksen ilmapiiriin ja asiakkaat pysyvät aina ajan tasalla.

Infonäyttöjen materiaali uusitaan viikoittain, ja päivitys hoituu vaivatta. Stagen LED-screenillä pyörii treeniohjelmaan ja taukoihin sopivaa videomateriaalia, joka ajastetaan aina treeniohjelman muuttuessa. LED-screeniä on myös käytetty asiakkaiden elokuvaillassa, joten käyttökohteita on todellakin paljon.

Yhteistyö jatkuu Espoon Esport Expressissä, jossa uusien näyttöjen asennus on työn alla.

Ota yhteyttä

Laita meidät töihin!

Ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä luomaan sinulle sopiva Digital Signage-ratkaisu. 

Juha Kähäri

Myyntijohtaja

juha@firstview.fi

+358 40 511 8511

Matthieu Alfont

Asiakaspäällikkö

matthieu@firstview.fi

+358 40 098 8833

Isto Lindström

Kehitysjohtaja

isto@firstview.fi

+358 400 940 662

Tommi Högmander

Toimitusjohtaja

tommi@firstview.fi

+358 40 749 0190