Holiday Club

Asiakasviestintä parantui huimasti

FirstViewn helppokäyttöisella hallintajärjestelmällä Holiday Club on luonut infonäytöillä kattavan viestintäkokonaisuuden. Oleelliset tiedot palveluista ja aikatauluista on aina vieraiden nähtävissä, poistaen ylimääräiset ihmettelyt vastaanottotiskillä.

Sisällönhallinta tehdään sekä paikallisesti että ketjutasolla. Tällä menetelmällä viestintä ja markkinointi on aina ajan tasalla ja tarkasti kohdistettu, mutta samalla esimerkiksi suuret kampanjat voidaan julkaista koko ketjulle napin painalluksella.

Infonäyttöjen järjestelmä on helppokäyttöinen ja toimii vallan mainiosti. Ketjutason materiaali luo yhtenäisen ilmeen, ja paikallinen materiaali antaa mahdollisuuden räätälöidä viestintä kohderyhmän mukaan. Perinteisen tiedottamisen lisäksi näyttöjä hyödynnetään näyttämällä esimerkiksi paikallisia uutisia ja säätiedotteita sekä omien palveluiden ja tuotteiden markkinointiin. Näytöillä on myös luotu vuorovaikutusta asiakkaan kanssa yhdistämällä sosiaalisen median kanavat viestinnän kanssa.

Viestintää voi kohdistaa ja monipuolistaa hyvin, käytännön esimerkkinä Saimaan videoseinällä näytettiin Venäläisten uudenvuoden juhlaan liittyvää materiaalia. Helposti päivitettävissä oleva näyttöjärjestelmä antaa Holiday Clubille loistavan mahdollisuuden myydä ajankohtaista palvelua ja vahvistaa imagoaan.

Holiday Club-hotelliketjulla on FirstViewin näyttöjä reilut 20 kappaletta viidessä eri kohteessa.

Pystytään reagoimaan nopeasti ja näyttävästi, viestintää on helppo rakentaa.

Sari Päiväniemi, Art director


Laita meidät töihin!

Varaa aika Digital Signage -ammattilaiselle

Varaa maksuton konsultointi asiantuntijamme kanssa.  Saat kattavan yleiskuvan Digital Signagen hyödyistä  organisaatiossasi sekä ratkaisuehdotuksen tarpeisiinne soveltuvista digital signage
-ratkaisuista.

Matthieu Alfont

Asiakaspäällikkö

matthieu@firstview.fi

+358 40 098 8833

Isto Lindström

Kumppanuudet

isto@firstview.fi

+358 (0)400 940 662

Tommi Högmander

Toimitusjohtaja

tommi@firstview.fi

+358 (0)40 749 0190