SoundCube™-taustamusiikkipalvelu

SoundCube™-taustamusiikkipalvelu on helppo vaihtoehto hiljaisuudelle tai pauhaavalle radiolle. Lisenssivapaasta palvelusta löytyy 28 eri genreä ja yli 29 000 kappaletta hakemaan sopivaa fiilistä yrityksesi tiloihin.

SoundCube-taustamusiikkipalvelu sopii kaikkialle, missä olet tekemisissä asiakkaan kanssa: myymälään, ravintolaan, toimistolle, odotustilaan, asiakastilaisuuksiin tai messuille. Huolellisesti valittu musiikki vaikuttaa kuulijaan huomaamatta ja saa sekä asiakkaat että työntekijät viihtymään.

Palvelun avulla onnistuu paitsi äänimaailmojen luominen, myös liiketilan automaattiset kuulutukset ja äänimainokset.

Musiikki luo tunnelman

Ei ole yhdentekevää, mitä musiikkia soitat. Suuri osa ostopäätöksistä syntyy tunteella ja sopivalla musiikilla voit herättää tunteita, jotka tiedostamatta vaikuttavat asiakkaan käyttäytymiseen.

Oikein valittu musiikki saa asiakkaasi viihtymään pidempään, käyttämään enemmän rahaa ja palaamaan liikkeeseesi uudelleen.

Puolita maksusi teostovapaalla musiikilla

SoundCube on täysin lisenssivapaa taustamusiikkipalvelu, joten sinun ei tarvitse miettiä tekijänoikeusjärjestöjen esityskorvauksia.

SoundCube-palvelussa maksat vain kuukausimaksun, joka perustuu tilan neliöiden määrään. Palvelulla voit siis jopa puolittaa nykyiset teostomaksusi.

Taustamusiikki osana FirstView-palvelua

SoundCube-taustamusiikkipalvelu sulautuu saumattomasti osaksi FirstView-palvelua ja olemassa olevaa AV-järjestelmääsi. Sisällönhallinta on helppoa, kun voit hallita samalla sekä taustamusiikkia että diginäyttöjen sisältöä.

Kauttamme saat sekä taustamusiikin että yrityksellesi parhaiten sopivat diginäyttöratkaisut.

» Lue miten lisäät myyntiä taustamusiikilla

Katso myös

Ota yhteyttä

Laita meidät töihin!

Ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä luomaan sinulle sopiva Digital Signage-ratkaisu. 

Juha Kähäri

Myyntijohtaja

juha@firstview.fi

+358 40 511 8511

Matthieu Alfont

Asiakaspäällikkö

matthieu@firstview.fi

+358 40 098 8833

Isto Lindström

Kehitysjohtaja

isto@firstview.fi

+358 400 940 662

Tommi Högmander

Toimitusjohtaja

tommi@firstview.fi

+358 40 749 0190