Mitäpä, jos sisällöt päivittyisivät automaattisesti näytöille? Näin se onnistuu!

Automaattisesti infonäytölle päivittyvä sisältö kuulostaa hyvältä vai mitä? Automatisointi ei onneksi vaadi sen kummallisempia taikatemppuja. Infonäytöille voidaan tuoda materiaalia ulkoisista lähteistä kuten sosiaalisesta mediasta hyvinkin helposti.

Automaattisesti päivittyvät sisällöt säästävät sekä työaikaasi että mainosbudjettejasi. Ajankäytön tehostumisen lisäksi ulkoisten sisältöjen hyödyntäminen kannattaa senkin takia, että ne tuovat vaihtelua sisältöihin.

Pelkät mainokset alkavat ennen pitkää tympimään katsojaa. Kun tarjoat ihmisille hyödyllistä sisältöä, saat heidät seuraamaan näyttöjä entistä tiiviimmin ja näin parannat myös kaupallisten viestiesi huomioarvoa.

Näin hyödynnät ulkoisia sisältöjä infonäytöilläsi

Näytöille voidaan tuoda automaattisesti esimerkiksi some‐päivityksiä, päivän puhuttavimpia uutisia, ravintolan lounaslistat, julkisen liikenteen aikatauluja tai säätietoja.

Näytä päivän polttavia uutisia ja säätietoja

Useat uutispalvelut tarjoavat uutisistaan RSS‐syötteen. Sen avulla voit tuoda uutiset suoraan infonäytöillesi ja tarjota katsojille mielenkiintoista luettavaa odotustiloissa, kassajonoissa, tauko‐ tai aulatiloissa. Esimerkiksi YLE:n uutisista on saatavilla RSS-syötteet valtakunnallisten uutisten lisäksi myös paikallisuutisista. Voit siis halutessasi näyttää tiloissasi uutisia vain omalta toimialueeltasi.

Sää puhuttaa ja kiinnostaa ihmisiä aina. Lähivuorokausien säätietojen näyttäminen on helppo tapa saada ihmiset seuraamaan sisältöjäsi. Myös sääennusteet voidaan automatisoida näkymään infonäytöillä.

Uutiset ja sää lisätään näytöille MediaCloudin valmiilla esityspohjilla. Jos et vielä tiedä miten, katso alla olevalta videolta ohjeet esityspohjien käyttöön. Säätietojen lisäämiseksi tarvitset myös oman paikkakuntasi sääennusteen RSS-syötteenä.

Kerro mitä lounasruokalassa on tarjolla

Kellon lähestyessä puoltapäivää, alkaa lounastarjonta pyöriä nälkäisten ihmisten mielessä. Palvele siis asiakkaidesi ja henkilökuntasi tarpeita ja tuo vaihtuvat lounaslistat näytöille. Jos henkilöstöravintolasi lounaslista on saatavilla RSS-feedinä, saat sen päivittymään näytölle automaattisesti. Lounaslistoja voidaan näyttää vain tiettyinä kellonaikoina, jolloin ne eivät kaappaa liikaa aikaa muilta sisällöiltäsi.

Lisää näytöille some‐sisältöjä

Moni yritys ja yhteisö päivittää aktiivisesti sisältöjä some‐kanaviinsa. Miksi et näyttäisi samalla postausta myös diginäytöilläsi? Näin työaikaa ei tarvitse tuhlata samojen sisältöjen päivittämiseen useaan eri kanavaan. Lisäksi sisältösi päivittyvät tiuhempaan tahtiin ja soittolistoillasi on jatkuvasti vaihtuvaa, ajankohtaista näytettävää uteliaille silmäpareille.

FirstView MediaCloudista löydät valmiit ratkaisut mm. Twiittien, Facebook‐ ja Instagram‐päivitysten tuomiseen infonäytöille. Katso ohjeet some-sisältöjen lisäämiseen alta:

Lounaan, sään, uutisten ja somen lisäksi mainosnäytöt voidaan integroida moniin muihin tietolähteisiin, joiden tiedot saadaan näytöillä esitettyä visuaalisesti ja kiinnostavasti. Tutustu MediaCloudin integraatioihin tai kysy meiltä lisää!

Tykkäätkö tästä artikkelista?

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdinissä
Share on email
Lähetä sähköpostina

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.

Jutellaanko? Ota yhteyttä!

Anna meidän auttaa. Näppäile viesti niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Marcus Eklund

Tani Silanterä

Marcus Eklund

Tani Silanterä

FirstView Digital Signage

FirstView tarjoaa infonäyttöratkaisut sisäiseen viestintään, opastamiseen ja mainontaan. FirstView:n helppokäyttöisellä järjestelmällä hallitset kaikkia infonäyttöjä, taustamusiikkia ja äänimainontaa.

FIRSTVIEW TURKU
Artturinkatu 2 E, 20200 Turku

FIRSTVIEW HELSINKI
Hämeentie 135 A, 00560 Helsinki

Tuki & asiakaspalvelu

suomalaistapalvelua_suomi_nega_rgb 600px

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.