Tavoita. Inspiroi. Aktivoi.

Digital Signage eli infonäyttöviestintä on helppo viestinnän työkalu sinulle, joka haluat vauhtia ja vaikuttavuutta viestintään.

Ei enää vanhentuneita mainoksia. Ei pöydällä pyöriviä lippulappusia. Ei pölyisiä ilmoitustauluja. Vain ajantasaisinta viestintää, joka saa asiakkaasi ja työntekijäsi tarttumaan tuumasta toimeen.

Mitä on infonäyttöviestintä?

Infonäyttöviestintä tarkoittaa digitaalisia infonäyttöjä, joille päivität sisältöjä vaivattomasti nettiselaimella. Infonäyttöjen avulla saat haluamasi mainoksen, tiedotteen tai opasteen kohdennetusti valitsemaasi paikkaan. Ja kyllä, vaikka reaaliajassa!

Emme haluaisi liikaa rehennellä, mutta infonäytöt onnistuvat uskomattomalla tavalla keräämään katseita puoleensa. Täten on helppo vaikuttaa asiakkaan ostopäätöksiin tai tiedottaa henkilökuntaa juuri oikealla hetkellä.

Näin hyödynnät infonäyttöjä

Infonäyttöjen avulla asiakas- ja työntekijäkokemukset paranevat kohisten. Valitse toimialasi ja lue infonäyttöjen hyödyistä. 

Infonäyttöjä joka lähtöön

Ota haltuun helppo MediaCloud-sisällönhallinta ja sinulle sopivin infonäyttö. Me toimitamme koko paketin vaivattomasti avaimet käteen -meiningillä.

Autamme asiakkaitamme onnistumaan infonäyttöviestinnässä

FirstView:n mediasoittimiin luotetaan jo 47 maassa. Lue miten olemme auttaneet asiakkaitamme tehostamaan viestintäänsä. 

FirstView:n mediasoittimet maailmalla

Näin onnistut infonäytön hankinnassa

Hyvin suunniteltu on puoliksi tuottavampi. Parhaisiin tuloksiin pääset, kun sinulla on oikea laite, fiksu sijoittelu ja timanttinen sisältö. Eikö kuulosta järkevältä?

Extravaihteen saat päälle, kun yhdistät infonäyttöön myös tehostavan ääniympäristön ja seuraat onnistumista kävijäanalytiikalla. Voit tietenkin pähkäillä ratkaisuja itse tai sitten voit antaa ammattilaisten auttaa. Laita meidät töihin!

Haluatko kuulla lisää? Varaa demo!

Esittely räätälöidään yrityksenne tarpeiden mukaisesti ja pidetään videoneuvotteluna.

Autamme sinua myös sisällöntuotannossa

Tyylillä on väliä, sehän on selvä. Jos sisältö ei vakuuta katsojaa, infonäytön hyödyt hupenevat nopeasti. Me tunnemme näyttöviestinnän maailman ja tiedämme, mikä toimii. Siksi haluamme auttaa sinua.

Tiimimme luo koukuttavia sisältöjä tyhjästä, muokkaa sisältöjäsi houkuttelevammiksi tai sparrailee kanssasi. Tarkoituksenamme on saada aikaan se tärkeä askel ostokynnyksen yli.

Ollaan yhteydessä ja käydään läpi, miten voisimme olla hyödyksi juuri sinun bisneksessäsi!

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä suoraan myyjiimme.

FirstView tarjoaa infonäyttöratkaisut viestintään, opastamiseen ja mainontaan. FirstView:n helppokäyttöisellä sisällönhallintajärjestelmällä hallitset kaikkia infonäyttöjä, taustamusiikkia ja äänimainontaa.

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.