Tavoita. Inspiroi. Aktivoi.

Digital Signage eli digitaalinen näyttöviestintä on helppo viestinnän työkalu sinulle, joka haluat vauhtia ja vaikuttavuutta viestintään.

Ei enää vanhentuneita mainoksia. Ei pöydällä pyöriviä lippulappusia. Ei pölyisiä ilmoitustauluja. Vain ajantasaisinta viestintää, joka saa asiakkaasi ja työntekijäsi tarttumaan tuumasta toimeen.

Mitä on Digital Signage?

Digital Signage tarkoittaa digitaalisia infonäyttöjä, joille päivität sisältöjä vaivattomasti MediaCloud-pilvipalvelun kautta. Järjestelmä on helppo oppia ja käytät sitä kevyesti vaikka kännykällä. Tarvitset ainoastaan verkkoyhteyden ja selaimen.

Infonäyttöjen avulla saat haluamasi mainoksen, tiedotteen tai opasteen kohdennetusti valitsemaasi paikkaan. Ja kyllä, vaikka reaaliajassa!

Emme haluaisi liikaa rehennellä, mutta infonäytöt onnistuvat uskomattomalla tavalla keräämään katseita puoleensa. Täten on helppo vaikuttaa asiakkaan ostopäätöksiin tai tiedottaa henkilökuntaa juuri oikealla hetkellä.

Infonäytöt ja mainosnäytöt

Ota haltuun helppo MediaCloud-sisällönhallinta ja sinulle sopivin infonäyttö. Me toimitamme koko paketin vaivattomasti avaimet käteen -meiningillä.

Ei enää printtikustannuksia tai myöhästyneitä kampanjamateriaaleja

  • Päivität sisältöjä vaikka lennosta
  • Säästät aikaa ajastamalla sisältöjä ennakkoon
  • Saat kohdennettua viestit oikeaan paikkaan
  • Saat stressittömät sisällöt valmiilla integraatioilla

Infonäytöillä lisäät myyntiä ja nostat brändisi arvoa

  • Tavoitat oikean silmäparin juuri silloin, kun se on tärkeää
  • Viestisi menee heti perille
  • Innostat ostopäätökseen
  • Brändiisi liitetään moderni mielikuva

Jeesimme sinua myös sisällöntuotannossa

Tyylillä on väliä, sehän on selvä. Jos sisältö ei vakuuta katsojaa, infonäytön hyödyt hupenevat nopeasti. Me tunnemme näyttöviestinnän maailman ja tiedämme, mikä toimii. Siksi haluamme auttaa sinua.

Tiimimme luo koukuttavia sisältöjä tyhjästä, muokkaa sisältöjäsi houkuttelevammiksi tai sparrailee kanssasi. Tarkoituksenamme on saada aikaan se tärkeä askel ostokynnyksen yli.

Näin onnistut infonäytön hankinnassa

Hyvin suunniteltu on puoliksi tuottavampi. Parhaisiin tuloksiin pääset, kun sinulla on oikea laite, fiksu sijoittelu ja timanttinen sisältö. Eikö kuulosta järkevältä?

Extravaihteen saat päälle, kun yhdistät infonäyttöön myös tehostavan ääniympäristön ja seuraat onnistumista kävijäanalytiikalla. Voit tietenkin pähkäillä ratkaisuja itse tai sitten voit antaa ammattilaisten auttaa. Laita meidät töihin!

Haluatko kuulla lisää? Varaa demo!

Esittely räätälöidään yrityksenne tarpeiden mukaisesti ja pidetään videoneuvotteluna.

Jutellaanko? Ota yhteyttä!

Anna meidän auttaa. Näppäile viesti niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Marcus Eklund

Tani Silanterä

Marcus Eklund

Tani Silanterä

FirstView Digital Signage

FirstView tarjoaa infonäyttöratkaisut sisäiseen viestintään, opastamiseen ja mainontaan. FirstView:n helppokäyttöisellä järjestelmällä hallitset kaikkia infonäyttöjä, taustamusiikkia ja äänimainontaa.

FIRSTVIEW TURKU
Artturinkatu 2 E, 20200 Turku

FIRSTVIEW HELSINKI
Hämeentie 135 A, 00560 Helsinki

Tuki & asiakaspalvelu

suomalaistapalvelua_suomi_nega_rgb 600px

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.