Mitä me tarjoamme?

FirstView:n infonäyttöratkaisut mahdollistavat sen, että näyt ja kuulut siellä, missä pitääkin.
Samalla helppokäyttöisellä työkalulla hallitset infonäyttöjä, taustamusiikkia, kuulutuksia ja äänimainontaa.

Miksi FirstViewn infonäyttöratkaisut?

Meiltä saat kaikki, mitä tarvitset opastamiseen, mainontaan sekä viestintäsi tehostamiseen. Me toimitamme työkalut, joilla innostat omat asiakkaasi ostopäätöksiin, tehostat viestintääsi ja sitoutat niin asiakkaat kuin työntekijät viestiisi. Samalla helppokäyttöisellä työkalulla hallitset infonäyttöjä, taustamusiikkia, kuulutuksia ja äänimainontaa.

Infonäyttöviestintä

Infonäyttöviestintä on tehokas työkalu brändisi ja viestisi näkyvyyden edistämiseen. Visuaalinen viesti tavoittaa oikeat silmäparit reaaliajassa. Etäpäivityksen avulla voit ottaa rennosti, kun halutut sisällöt päivittyvät salamana infonäytöillesi.

Taustamusiikki, äänimainonta & kuulutukset

Oikeanlainen taustamusiikki luo viihtyisän tunnelman sinne, missä muuten olisi hälyä tai vaivaantunut fiilis. Kun asiakkaasi viihtyvät, ostokynnys madaltuu. Voit sovittaa taustamusiikin tilaan ja vuorokaudenaikaan sopivaksi.

FirstView Music -palvelun avulla olet myös vapaa teostomaksuista. Hurraa!

Sisällönhallinta

FirstView MediaCloud on viestijän paras ystävä. Vain pari klikkausta ja viestisi näkyy siellä missä pitääkin. MediaCloudin avulla jaat ajantasaiset viestit, päivität kokoustiedot ja lisäät infonäytöille uusimmat tarjoukset. Heti tai ajastettuina.

Samalla helppokäyttöisellä työkalulla hallinnoit infonäyttöjä, taustamusiikkia, kuulutuksia ja äänimainontaa etänä. Helppoa!