Mitä me tarjoamme?

FirstView:n modernit ratkaisut mahdollistavat sen, että näyt ja kuulut, missä pitääkin. Helpon sisällönhallinnan ja fiksun kävijäseurannan siivittämänä olet nykyaikaisen viestinnän ykkösjoukoissa.

Digital Signage

Digital Signage eli digitaalinen näyttöviestintä on tehokas työkalu brändisi ja viestisi näkyvyyden edistämiseen. Innostat ostopäätöksiin, sitoutat ja tiedotat – ratkaisevalla hetkellä.

Etäpäivityksen avulla voit ottaa rennosti, kun halutut sisällöt päivittyvät salamana infonäytöillesi. FirstView:n laajasta kattauksesta valitset juuri sinulle sopivan info- tai mainosnäytön.

Taustamusiikki

Tarjoa hiljaisuuden sijaan hymyjä. Oikeanlainen taustamusiikki luo viihtyisän tunnelman sinne, missä muuten olisi hälyä tai vaivaantunut fiilis.

Kun asiakkaasi viihtyvät, ostokynnys madaltuu. Moderneilla äänisuihkuilla voit jopa mainostaa tuotettasi erittäin kohdennetusti.

Voit sovittaa taustamusiikin tilaan ja vuorokaudenaikaan sopivaksi. FirstView Music -palvelun avulla olet myös vapaa teostomaksuista. Hurraa!

Kävijäseuranta

Seuraat jo kävijöiden toimintaa verkossa. Miksi et myös liikkeessäsi?

Anonyymi kävijäseuranta antaa sinulle arvokasta tietoa, missä ja milloin asiakkaasi liikkuvat.

Seuraa millainen mainonta puree, optimoi tilaasi datan perusteella ja varmista, että henkilökuntaa on riittävästi. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Sisällönhallinta

FirstView MediaCloud on viestijän paras ystävä. Vain pari klikkausta, ja viestisi näkyy siellä missä pitääkin.

MediaCloudin avulla jaat ajantasaisimmat viestit, sitoutat liikkuvalla kuvalla, päivität hinnastot ja kerrot olennaisimmat tiedot. Heti tai ajastettuina. Miten sinulle sopii parhaiten.

Sisällöt pysyvät hyppysissäsi helpon pilvipalvelun, monipuolisten integraatioiden ja valmiiden esityspohjien avittamana. Hallitset infonäyttöjäsi vaikka kännykällä. Helppoa!

Joko jutellaan?

Jätä hikoilu historiaan ja anna meidän auttaa. Näppäile viesti tai kilauta meille. Odottelemme jo yhteydenottoasi.

Marcus Eklund

Tani Silanterä

Marcus Eklund

Tani Silanterä

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.