Mitä me tarjoamme?

FirstView:n modernit ratkaisut mahdollistavat sen, että näyt ja kuulut, missä pitääkin.  Samalla helppokäyttöisellä työkalulla hallitset infonäyttöjä, taustamusiikkia ja äänimainontaa.

Infonäyttöviestintä

Infonäyttöviestintä on tehokas työkalu brändisi ja viestisi näkyvyyden edistämiseen. Innostat ostopäätöksiin, sitoutat ja tiedotat – ratkaisevalla hetkellä. Etäpäivityksen avulla voit ottaa rennosti, kun halutut sisällöt päivittyvät salamana infonäytöillesi. 

Taustamusiikki & äänimainonta

Tarjoa hiljaisuuden sijaan hymyjä. Oikeanlainen taustamusiikki luo viihtyisän tunnelman sinne, missä muuten olisi hälyä tai vaivaantunut fiilis.Kun asiakkaasi viihtyvät, ostokynnys madaltuu. Voit sovittaa taustamusiikin tilaan ja vuorokaudenaikaan sopivaksi. FirstView Music -palvelun avulla olet myös vapaa teostomaksuista. Hurraa!

Kävijälaskuri

Kävijälaskurilla rajoitat kävijämääriä ja varmistat turvallisen asioinnin. 

Kun tiedät sisällä olevien asiakkaiden määrän, voit infonäytöllä kertoa asiakkaille onko tilaan turvallista tulla.

Tila-analytiikka

Seuraat jo kävijöiden toimintaa verkossa. Miksi et myös liikkeessäsi? Anonyymi kävijäseuranta antaa sinulle arvokasta tietoa, missä ja milloin asiakkaasi liikkuvat. Seuraa millainen mainonta puree, optimoi tilaasi datan perusteella ja varmista, että henkilökuntaa on riittävästi. 

Sisällönhallinta

FirstView MediaCloud on viestijän paras ystävä. Vain pari klikkausta, ja viestisi näkyy siellä missä pitääkin.

MediaCloudin avulla jaat ajantasaisimmat viestit, sitoutat liikkuvalla kuvalla, päivität hinnastot ja kerrot olennaisimmat tiedot. Heti tai ajastettuina. Miten sinulle sopii parhaiten.

Sisällöt pysyvät hyppysissäsi helpon pilvipalvelun, monipuolisten integraatioiden ja valmiiden esityspohjien avittamana. Hallitset infonäyttöjäsi vaikka kännykällä. Helppoa!

Ollaan yhteydessä ja käydään läpi, miten voisimme olla hyödyksi juuri sinun bisneksessäsi!

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä suoraan myyjiimme.

FirstView tarjoaa infonäyttöratkaisut viestintään, opastamiseen ja mainontaan. FirstView:n helppokäyttöisellä sisällönhallintajärjestelmällä hallitset kaikkia infonäyttöjä, taustamusiikkia ja äänimainontaa.

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.