Mainosnäyttö ravintolassa tuo säästöjä ja palvelee asiakkaita

Mainosnäytöllä vauhditat myyntiä tuotenostoilla, herätät mielikuvia, kutkuttelet makuhermoja. Ravintolan ulkopuolella infonäyttö toimii samalla väsymättömänä sisäänheittäjänä.

Miksi kannattaa hyödyntää mainosnäyttöjä ravintolassa?

Mainosnäyttö houkuttelee ohikulkijoita

Houkuttelevalla sisällöllä varustettu ulkonäyttö toimii väsymättömänä sisäänheittäjänä. Infonäytön avulla voit kertoa ravintolan tarjoamasta ohikulkijoille ja houkutella asiakkaita tarjouksilla. Voit lisätä näytöille automaattisesti päivittyvät lounaslistat ja hinnastot.

Vauhditat myyntiä tuotenostoilla

Kun tuotteesi ovat esillä, asiakkaasi osaavat niitä ostaa.

Tee helppoa lisämyyntiä selkeillä tuotenostoilla, esimerkiksi jälkiruoista ja juomista. Hallitset hävikkiä nostamalla huonommin myyviä tuotteita esille tai ohjaamalla myyntiä mainostamalla parempi katteisia tuotteita.

Herätät mielikuvia

Kun tuotteella on takanaan tarina, se on aina kiinnostavaa.

Kupliva ja pirskahteleva panimon juomamainos tai lähituottajan laatua huokuvat fiiliskuvat saavat ihmiset vakuuttuneeksi ja mielenkiinnon heräämään.

Lisäät asiakkaiden viihtyvyyttä ja luot positiivisen mielikuvan

Ravintolan äänimaailma on erottamaton osa asiakaskokemusta. Yhdistämällä brändin mainosnäytöt ja äänimaailmaan, lisäät asiakkaiden viihtyvyyttä ja nostat asiakaskokemuksen uudelle tasolle.

Miksi taustamusiikin soittaminen ravintolassa on tärkeää?

TaustamusiikkI vaikuttaa viihtyvyyteen. Mitä miellyttävämpi tunnelma, sitä kauemmin asiakas viihtyy. Asiakkaat ovat tutkitusti valmiita käyttämään enemmän rahaa ravintolassa, jossa soi tilaan sopiva musiikki.
Oikein valittu taustamusiikki saa jopa odotusajat tuntumaan lyhyemmiltä.

Lue lisää

Kuka tahansa voi käyttää järjestelmää. Kaikki hoituu reaaliajassa, joten materiaalit voi tehdä itse ja virheet saa heti korjattua. Vaihtuville ruokalistoille on tehty pohjat, jotka päivitetään ja ajastetaan viikoittain.

Saku Vesterinen
MARKKINOINTIVASTAAVA
RAVINTOLA FACTORY