Factory -ravintolat

Factorylla -ravintoloilla on FirstView-infonäyttöjä yli 10 ravintolassa, joissa ne korvaavat perinteiset ruokalistat ja mainosjulisteet.

Ravintolassa nopeus on valttia

Digi on valtaamassa printin tonttia, etenkin ravintola-alalla. Factory -ravintoloissa on FirstView-infonäyttöjä käytössä yli kymmenessä ravintolassa, joissa ne korvaavat perinteiset ruokalistat ja mainosjulisteet.

Alalla jolla sisältöä päivitetään jopa useita kertoja päivässä, päästään keskittymään olennaiseen kun viestinnän sisällön tuottaminen ja tulostaminen ei ole vaivaamassa joka kulman takana. Näyttöjen sisältö on tehty etukäteen ja ajastettu tarpeen mukaan.

”Nopeus on ykkönen. Materiaalin voi helposti laittaa itse näyttöihin ilman ulkopuolista tekijää. Ohjelmointi ja ajastus tuo helpotusta arkeen kun ei tarvitse koko ajan päivystää” toteaa Factoryn markkinointivastaava Saku Vesterinen.

”Kuka tahansa voi käyttää järjestelmää. Kaikki hoituu reaaliajassa, joten materiaalit voi tehdä itse ja virheet saa heti korjattua. Vaihtuville ruokalistoille on tehty pohjat, jotka päivitetään ja ajastetaan viikoittain”.

Näytöt sulautuvat luontevasti osaksi yleistä markkinointia ja tukevat katunäkyvyyttä ja viestintää sisätiloissa. Kovassa käytössä ollut suurkuvatulostin jää usein toiseksi kun mietitään mihin uutta materiaalia julkaistaan.

Ravintola Factorylla on yli 15 ravintolaa pääkaupunkiseudulla, joista suurin osa on seisovan pöydän lounasravintoloita.

Nopeus on ykkönen. Materiaalin voi helposti laittaa itse näyttöihin ilman ulkopuolista tekijää.

Saku Vesterinen
MARKKINOINTIVASTAAVA, FACTORY -RAVINTOLAT

Lue lisää