Ravintola Factory

Ravintolassa nopeus on valttia

Digi on valtaamassa printin tonttia, etenkin ravintola-alalla. Ravintola Factorylla on FirstView-infonäytöt käytössä kahdeksassa ravintolassa, joissa ne korvaavat perinteiset ruokalistat ja mainosjulisteet.

Alalla jolla sisältöä päivitetään jopa useita kertoja päivässä, päästään keskittymään olennaiseen kun viestinnän sisällön tuottaminen ja tulostaminen ei ole vaivaamassa joka kulman takana. Näyttöjen sisältö on tehty etukäteen ja ajastettu tarpeen mukaan.

”Nopeus on ykkönen. Materiaalin voi helposti laittaa itse näyttöihin ilman ulkopuolista tekijää. Ohjelmointi ja ajastus tuo helpotusta arkeen kun ei tarvitse koko ajan päivystää” toteaa Factoryn markkinointivastaava Saku Vesterinen.

”Kuka tahansa voi käyttää järjestelmää. Kaikki hoituu reaaliajassa, joten materiaalit voi tehdä itse ja virheet saa heti korjattua. Vaihtuville ruokalistoille on tehty pohjat, jotka päivitetään ja ajastetaan viikoittain”.

Näytöt sulautuvat luontevasti osaksi yleistä markkinointia ja tukevat katunäkyvyyttä ja viestintää sisätiloissa. Kovassa käytössä ollut suurkuvatulostin jää usein toiseksi kun mietitään mihin uutta materiaalia julkaistaan. 

Ravintola Factorylla on 12 ravintolaa pääkaupunkiseudulla, joista suurin osa on seisovan pöydän lounasravintoloita. 

Nopeus on ykkönen. Materiaalin voi helposti laittaa itse näyttöihin ilman ulkopuolista tekijää.

Saku Vesterinen

Markkinointivastaava, Ravintola Factory

Kaikki referenssit

Ollaan yhteydessä ja käydään läpi, miten voisimme olla hyödyksi juuri sinun bisneksessäsi!

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä suoraan myyjiimme.

FirstView tarjoaa infonäyttöratkaisut viestintään, opastamiseen ja mainontaan. FirstView:n helppokäyttöisellä sisällönhallintajärjestelmällä hallitset kaikkia infonäyttöjä, taustamusiikkia ja äänimainontaa.

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.