Artome all-in-one älykaluste kaikkeen esittämiseen

All-in-one älykaluste muuntaa hetkessä minkä tahansa tilan sopivaksi esittämiseen, videokonferesseihin ja hybridikokouksiin. Tehdasvalmisteisessa ratkaisussa kuva ja ääni toimivat aina saumattomasti yhteen eikä erillisiä asennuksia tarvita. 

Artome älykaluste muuntautuu mihin tahansa tilaan

Artome älykaluste muuntaa hetkessä minkä tahansa tilan esityskäyttöön sopivaksi infonäyttöviestinnästä videokonferensseihin ja hybridikokouksiin. Älykaluste on nopeasti siirrettävissä muuttuvien tarpeiden mukaan tilasta toiseen. 

Valmis ratkaisu tuo joustavuutta esityksiin ja nostaa tilojen käyttöastetta, kun erillisiä kaapelointeja tai tilatekniikkaa ei tarvita. Siirrettävä kaluste ei määrittele tilan käyttöä vaan tuo joustavuutta työskentelyyn. Riittää, että tilasta löytyy vaalea seinä tai valkokangas heijastuspinnaksi. 

FirstView:n Artomeen on yhdistetty mediasoitin, joka mahdollistaa kalusteen käyttämisen näyttöviestinnässä helposti, ajastetusti ja etänä. Älykalusteen avulla siirrät infonäyttöviestinnän ja esitykset tilasta toiseen ja jopa 300 tuumaiseksi skaalautuva kuvakoko soveltuu mihin tahansa käyttöön. 

Unohda av-asennukset

All-in-one ratkaisu tuo säästöjä rakennusvaiheessa, kun suunnittelua eikä kiinteää asennusta tarvita. Tehdasvalmisteisessa ratkaisussa kuva ja ääni toimivat aina saumattomasti yhteen ja älykaluste mukautuu kuhunkin tarpeeseen napin painalluksella.

Helpoin esitysratkaisu

Helppous alkaa jo käyttöönotosta. Yhdistäminen eri laitteiden kanssa on mutkatonta eikä asennuksia tai erillisiä ohjelmia ei tarvita.

Kaluste voidaan esimerkiksi yhdistää langattomasti omaan läppäriin, jolloin kokouksen esitysmateriaali heijastuu seinälle ja näkyy samalla myös etäosallistujille. Integroitu kamera, äänentoistojärjestelmä ja langaton mikrofoni tuovat joustavuutta hybridikokouksiin. Kokouskäytön välissä Artome heijastaa seinälle yrityksen viestintämateriaalia MediaCloudista ja yhtä nappia painamalla kaluste on taas videoneuvottelukäytössä.

Kokouksen jälkeen muutat älykalusteella tilan vaikka kisakatsomoksi tai after work karaokebileisiin.

 

Design

Artome älykaluste on suomalaista designia ja se voidaan kustomoida haluttuihin väreihin. 

Tekniikka
  • Projisointi Epsonin projektorilla
  • Integroitu kamera ja äänentoistojärjestelmä
  • Langaton tai langallinen mikrofoni
  • Artome HybriDock™️
  • Kuvakoko 60-300’’
  • HDCube-mediasoitin

Lisää heijastettavaa sisältöä helposti MediaCloudin kautta tai yhdistä älykaluste esimerkiksi langattomasti omaan läppäriin videokonferenssia varten.