Älykaluste tuo joustavuutta esitystekniikkaan, tilojen käyttöön ja viestintään

Suomalaiset ammattilaiset FirstView ja Artome ovat yhdistäneet voimansa tavalla, joka vie digitaalisen viestinnän täysin uudelle tasolle. Pohjoismainen muotoilu, timanttinen teknologia, ja ammattitason käyttökokemus näyttävät maailmalle mallia miten tilojen digitaalisuus voidaan toteuttaa.

Digitaalisuus ei ole koskaan ollut yhtä tyylikästä

Mietitkö miten tuoda digitaaliset pinnat osaksi yrityksen erilaisia tiloja? Mihin näytöt asentaisi, miten niitä käytetään? Istuuko näyttö tai videotykki sisustukseen? Entä jos digitaalista pintaa tarvittaisiin satunnaisesti jossain muualla kuin aulassa, ravintolassa tai kokoushuoneessa? Saavatko designerit ja sisustussuunnittelijat slaagin, kun ehdotat valtavan näytön asentamista paraatipaikalle? 

Meillä on iloisia uutisia! Suomalainen Artome on tuonut markkinoille täydellisesti muotoillun ja ominaisuuksiltaan ylivertaisen ammattilaisten älykalusteen. Artome on todellinen suunnannäyttäjä; kaunis ja täysin liikuteltava kaluste kätkee sisäänsä 2.1. äänentoistojärjestelmän, Epsonin laserprojektorin, videoneuvotteluominaisuudet ja se on lisäksi yhdistettävissä langattomasti mihin tahansa päätelaitteeseen.

Artome_esityskäytössä_esitystekniikka

FirstView & Artome: ammattitason infonäyttöviestintä ja muuntautuva esitystekniikka samassa paketissa

Me viemme Artomen älykalusteen uudelle tasolle yhdistämällä laitteen jo valmiiksi upeat ominaisuudet FirstView MediaCloudiin. FirstView:n Artomeen on yhdistetty mediasoitin, joka mahdollistaa kalusteen käyttämisen infonäyttöviestinnässä helposti, ajastetusti ja etänä.

Kokouskäytön välissä Artome heijastaa seinälle yrityksen viestintämateriaalia aina mainoksista opasteisiin – äänillä tai ilman. Yhtä nappia painamalla kaluste otetaan videoneuvottelukäyttöön, yhdistetään langattomasti läppäriin ja kokouksen jälkeen kaluste jatkaa töitään yritysviestinnän parissa.

Asennusvapaa ja täysin liikuteltava silmänilo

Artome älykaluste ei vaadi ruuvareita tai asentajia, ei sijoittelun suunnittelua, eikä IT-tukea toimiakseen. All-in-one ratkaisu, joka tekee töitään siellä missä milloinkin tarvitsee; kokoushuoneessa, aulassa, koululuokassa, tapahtumissa tai myymälöissä. Epsonin lasertykki kykenee heijastamaan terävää kuvaa seinän koosta riippumatta jopa 300 tuumaan asti. Muuntautuvuus ja langattomuus mahdollistavat tilojen käyttämisen aiempaa monipuolisemmin. 

Voit sanoa hyvästit myös tuskaiselle johtokaaokselle. Artome mahdollistaa plug & play -videokonferenssikokemuksen kannettavalla tietokoneella tai muulla laitteella. Älykaluste on asennusvapaa ja yhteensopiva minkä tahansa laitteen tai ohjelmiston kanssa. Artomen oma HybriDock™ mahdollistaa myös integroidun kameran ja mikrofonien käytön. Erillisiä kaapelointeja tai tilatekniikkaa ei tarvita – vaalea seinä tai valkokangas riittää. Integroitu kamera, laadukas äänentoistojärjestelmä ja langaton mikrofoni tuovat joustavuutta hybridikokouksiin. Kokouksen jälkeen Artome muuttaa tilan vaikka kisakatsomoksi, karaokebileiksi tai jatkaa automaattisesti yrityksen markkinointiviestintää.

Artome_esitystekniikka_älykaluste

Kalusteen kauneus on suomalaista suunnittelutyötä

Artome yhdistää pohjoismaisen muotoilun ja teknologian uudella tavalla, joka mukautuu täydellisesti erilaisiin tiloihin. Puisia runkovaihtoehtoja on kolme ja oven (kaiuttimen) kangasverhoilun värivaihtoehtoja on saatavilla yhdeksän erilaista. Kustomoitava Artome älykaluste on täydellinen ratkaisu osaksi sisustusta ja yritysten erilaisia brändejä toimistoon, kouluun ja yliopistoon, aulaan tai pop-up tapahtumaan. Tehdasvalmis kaluste kunnioittaa mukautuvuudellaan ainutlaatuisia tiloja, erityisesti rakennuksia, joissa asentaminen ei ole mahdollista.

Ole osa digitaalisuuden ja muotoilun edelläkävijyyttä! Näytetään yhdessä maailmalle mallia miten digitaalisuus tuodaan osaksi tiloja saumattomasti, käyttäjäystävällisesti ja ennen kaikkea tyylikkäästi. Lue lisää Artomesta ja tilaa omasi!

Tykkäätkö tästä artikkelista?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Lähetä sähköpostilla