Kävijämääräennätykset rikkonut ISE 2023 toi Barcelonaan kuumimmat AV-trendit ja uusimman LED-teknologian

Digital signage jos jokin on alana visuaalinen ja kirjaimellisesti näyttävä. FirstView-tiimi matkusti Barcelonaan ISE 2023 -tapahtumaan kokemaan ja kuulemaan alan uusimmat trendit, kiinnostavimmat uudet teknologiat, ja toimivimmat integraatiot.

ISE2023 Fira Barcelona TeamFirstView
Vuodesta 2004 saakka järjestetty Integrated Systems Europe on maailman suurin audiovisuaalisen teknologian integraatioihin ja sovelluksiin erikoistunut tapahtuma. Vuoden 2023 tapahtuman lehdistötiedotteisiin voit sukeltaa täällä

Infonäyttöviestintä on jalkauttanut asemansa yhtenä visuaalisen viestinnän kanavana. Perinteisten näyttöjen rinnalle haetaan nyt näyttävyyttä, kiinnostavia muotoja, ja unohtumattomia teknologisia toteutuksia. Pyöreät pinnat, läpinäkyvät näytöt, hologrammit ja pystysuuntaiset stretch-näytöt monipuolistavat näyttöviestintää sekä sisätiloissa että katukuvassa. 

Digital signage -näyttöjen sisällönhallinnassa erilaisten integraatioiden ja älykkäiden sisältöjen rooli kasvaa jatkuvasti. Olemme tätä trendiä seuranneet jo tovin, ja jatkuvasti kehittäneet MediaCloud-työkalua tukemaan sisältöjen automatisointia ja organisaatioiden muuttuvia tarpeita.

ISE2023 LED näytöt

Kaikissa näyttötoteutuksissa energiatehokkuus ja tasalaatuinen kirkkaus alkavat olla enemmän vaatimus kuin preferenssi. Tämä näkyy LED-teknologian käyttämisen ylivoimaisessa kasvussa. Sekä ulko- että sisäkäytössä LED valtaa pintoja näytön koon vaihdellessa pienistä ovenpielinäytöistä suuriin koko seinän toteutuksiin. LED-tekniikan ja perinteisen LCD:n eroihin voi tutustua tarkemmin esimerkiksi tämän Hewlett-Packardin artikkelin avulla.

Gamification ja peliteknologiat ajavat myös audiovisuaalisia innovaatioita yhä luovempiin ja monipuolisempiin suuntaan. Ensimmäistä kertaa koskaan sisällöntuotannolle oli dedikoitu täysin oma alueensa, “Content Production and Distribution zone”, jossa näyttöteknologioiden uutuudet yhdistyivät luoviin sisältötoteutuksiin. Immersiivisyys ja interaktiivisuus osallistavat katsojan tavalla, joka mahdollistaa vahvojen brändimielikuvien luomisen täysin eri tavalla kuin aiemmin.

Firstin tiimi kertoo mielellään, miten alan uutuuksia ja ISE:n parhaita paloja voidaan hyödyntää yrityksenne viestinnässä. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Tykkäätkö tästä artikkelista?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Lähetä sähköpostilla