Infonäytöillä tehoa viestintään

Infonäyttöviestintä on tehokas työkalu brändisi ja viestisi näkyvyyden edistämiseen. Visuaalisella viestillä innostat ostopäätöksiin, sitoutat ja tiedotat – reaaliajassa.
Etäpäivityksen avulla voit ottaa rennosti, kun halutut sisällöt päivittyvät salamana infonäytöillesi.

Infonäyttöviestintä

Digital Signage eli infonäyttöviestintä on helppo viestinnän työkalu sinulle, joka haluat vauhtia ja vaikuttavuutta viestintään. Infonäytöillä tavoitat oikean silmäparin juuri silloin, kun se on tärkeää.

Ammattikäyttöön suunnitelluilla infonäytöillä saat  haluamasi mainoksen, tiedotteen tai opasteen kohdennetusti oikeaan paikkaan ja visuaalisella viestillä kiinnität huomion staattista sisältöä tehokkaammin. Sisältöjen päivittäminen onnistuu helposti selainpohjaisella työkalulla ja voit säästää aikaa ajastamalla sisällöt jo ennakkoon tulevia kampanjoita varten.

Ei enää vanhentuneita mainoksia tai tiedotteita. Vain ajantasaista viestintää, joka saa asiakkaasi ja työntekijäsi tarttumaan tuumasta toimeen!

Infonäytöt sisäisessä viestinnässä - tehokas tapa tiedottamiseen

Infonäytöt on moderni tapa henkilöstön tavoittamiseen reaaliajassa. Visuaaliset viestit kiinnittävät huomion ja palasteltu tieto on nopea sisäistää. Tiedotteita on helppo lisätä ja kohdentaa oikeaan paikkaan etänä, tai ne voidaan hakea automaattisesti esimerkiksi intrasta.

Mainosnäytöt myymälässä vangitsevat katseen

Mainosnäyttö ikkunassa houkuttelee ohikulkijoita, kun näytöllä näkyvät ajankohtaiset tuotteet tai tarjoukset. Myymälän sisätiloissa voit näytöillä kohdistaa mainontaa täsmäsisällöillä ja vakuuttaa asiakkaan ostopäätökseen.

Infonäytöillä lisää myyntiä ravintolaan

Vauhdita myyntiä tuotemainonnalla, herätä mielikuvia ja kutkuttele makuhermoja, tai käytä infonäyttöjä sisäänheittäjänä ravintolan ovella.

Näillä vinkeillä onnistut infonäytön hankinnassa

Hyvin suunniteltu on puoliksi tuottavampi. Parhaisiin tuloksiin pääset, kun sinulla on fiksusti sijoitellut oikeanlaiset laitteet ja timanttinen sisältö. Haluamme, että voit keskittyä rauhassa oman ydinbisneksesi hoitamiseen ja jätttää näyttöviestinnän haasteet meidän ratkaistavaksemme.

Vastaamme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.