LED-näyttö auttaa erottautumaan

Kaupunkien keskustat, teiden varret ja kauppakeskukset ovat täynnä mainoksia, jotka kilpailevat ohikulkijan huomiosta. LED-näytön suuret, saumattomat pinnat ja hyvä valoteho saavat viestisi loistamaan ja erottumaan joukosta. 

Led-näyttö tienvarsi jalustalla

Visuaalinen ja huomiota herättävä tapa viestiä

Jättimäinen LED-näyttö vaihtuvilla kuvilla vangitsee katseen. LED-näytöllä luot fiilistä yrityksen aulassa, mainostat kauppakeskuksessa tai viestit näyttävästi ohikulkijoille teiden varsilla. 

LED-näyttö on aina sopivan kokoinen

LED-näytöstä saadaan rakennettua juuri sellainen kuin haluat latomalla LED-moduuleja vierekkäin ja päällekkäin juuri oikean määrän.

Led-näyttö tienvarsi

Saumaton vaihtoehto videoseinälle

Yli 100” näytöissä LED-näyttö on hinta-laatusuhteeltaan hyvä vaihtoehto videoseinälle. Lopputulos on tyylikäs, saumaton kokonaisuus.

Miten valita sopiva LED-näyttö?

Aloita näytön käyttötarkoituksesta ja mitä sisältöä aiot näyttää. LED-seinä sisäkäyttöön on aivan eri asia kuin LED-mainostaulu ulkona. Kun tiedät mihin näyttöä käytät, tiedät minkä kokoisen näytön, pikselivälin ja resoluution tarvitset.

Miksi FirstView?

LED-näytön hankinta on iso investointi, joten hankinnan pitää mennä kerralla oikein.

Autamme luovimaan teknisten speksien viidakossa ja tarjoamme vain näyttöratkaisuja, jotka palvelevat tarkoitusta parhaiten. Tarvittaessa teemme kartoituksen paikan päällä, jotta tarjottu näyttö varmasti vastaa todellista tarvetta.

Käyttöönoton jälkeen emme katoa mihinkään, vaan olemme tukenasi sisällönhallinnassa ja ratkomme mahdolliset tekniset pulmat puolestasi.

Entäs sisällöt?

Millä tahansa näytöllä sisältö on aina tärkein. Sisältöjä on mukavampi päivittää, kun sisällönhallinta on selkeä ja helppokäyttöinen.  

FirstView MediaCloudilla päivität LED-näytön sisältöjä helposti nettiselaimella. Suomenkielinen käyttöliittymä ei vaadi tuntikausien opiskelua, vaan perusasiat opit lyhyiden ohjevideoiden avulla.

Ollaan yhteydessä ja käydään läpi, miten voisimme olla hyödyksi juuri sinun bisneksessäsi!

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä suoraan myyjiimme.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

FirstView tarjoaa infonäyttöratkaisut viestintään, opastamiseen ja mainontaan. FirstView:n helppokäyttöisellä sisällönhallintajärjestelmällä hallitset kaikkia infonäyttöjä, taustamusiikkia ja äänimainontaa.

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.