LED-näyttö auttaa erottautumaan

Kaupunkien keskustat, teiden varret ja kauppakeskukset ovat täynnä mainoksia, jotka kilpailevat ohikulkijan huomiosta. LED-näytön suuret, saumattomat pinnat ja hyvä valoteho saavat viestisi loistamaan ja erottumaan joukosta.

LED-näyttö on visuaalinen ja huomiota herättävä tapa viestiä

Jättimäinen LED-näyttö vaihtuvilla kuvilla vangitsee katseen. Isolla näyttöpinnalla luot fiilistä yrityksen aulassa, mainostat kauppakeskuksessa tai viestit näyttävästi ohikulkijoille teiden varsilla.

Aina sopivan kokoinen, saumaton vaihtoehto videoseinälle

LED-näytöstä saadaan rakennettua juuri sellainen kuin haluat latomalla oikea määrä LED-moduuleja vierekkäin ja päällekkäin. Yli 100” näytöissä LED-seinä on hinta-laatusuhteeltaan hyvä vaihtoehto videoseinälle. Lopputulos on tyylikäs, saumaton kokonaisuus.

Miten valita sopiva vaihtoehto?

Aloita näytön käyttötarkoituksesta ja siitä, mitä sisältöä aiot näyttää näytöllä. LED-seinä sisäkäyttöön on eri asia kuin LED-mainostaulu ulkona. Kun tiedät näytön käyttötarkoituksen, tiedät minkä kokoisen näytön, pikselivälin ja resoluution tarvitset.

Miksi FirstView?

LED-näyttö on iso investointi, joten hankinnan pitää mennä kerralla oikein.

Autamme luovimaan teknisten speksien viidakossa ja tarjoamme vain näyttöratkaisuja, jotka palvelevat tarkoitusta parhaiten. Tarvittaessa teemme kartoituksen paikan päällä, jotta tarjottu näyttö varmasti vastaa todellista tarvetta.

Käyttöönoton jälkeen emme katoa mihinkään, vaan olemme tukenasi sisällönhallinnassa ja ratkomme mahdolliset tekniset pulmat puolestasi.

nörttikettu - nerdfox