Videoseinät

Näyttävä videoseinä on tehokas katseenkääntäjä sisä- ja ulkotiloissa. Ohutreunaisista näytöistä voidaan helposti koota saumaton kokonaisuus tarpeidesi mukaan. 

Videoseinät näyttävään viestintään

Näyttävällä näyttöpinnalla uudistat yhdellä kertaa tilan ja viestinnän. Videoseinä on oikea ratkaisu kun haluat panostaa visuaaliseen viestintään yrityksen toimitiloissa, julkisissa tiloissa, kauppakeskuksissa tai hotelleissa.

Vierekkäin asennettuihin näyttöihin saat  uudenlaista eloa hyödyntämällä liikkuvaa kuvaa. Saumaton näyttöpinta avaa uusia mahdollisuuksia mainontaan esimerkiksi ravintoloiden menunäytöillä, kun sisällöt voidaan esittää näyttörajojen yli. Erittäin kapean reunan (3,5 mm) ansiosta viestisi ei jää piiloon näyttöjen reunojen väliin.

Terävä kontrasti, koko näytön tasainen kirkkaus ja erinomainen värintoisto takaavat näyttävän viestintä- ja mainospinnan. 

Kokoa sopiva kokonaisuus tarpeidesi mukaan

Kapeareunaisista näytöistä voit vapaasti muokata haluamasi kokoisen kokonaisuuden. Näyttöjä voidaan asetella vierekkäin joko pystyyn tai vaakaan. Symmetristen videoseinien (2×2, 3×3) lisäksi näyttöjä voidaan yhdistää useampi vierekkäin (1×2, 1×4).

Asennus onnistuu helposti kohdistustelineiden avulla. Kun jokainen näyttö kiinnitetään erikseen, seinä kestää kookkaammankin toteutuksen.