Season Golf

Season Golf areenalla otettiin käyttöön FirstView:n taustamusiikki ja mainosnäytöt.
Uudet markkinointinäytöt ovat oleellinen osa asiakasviestintää ja niillä näytetään myös yhteistyökumppaneiden markkinointimateriaaleja. 

Asiakasviestintää ja viihtyvyyttä mainosnäytöillä ja taustamusiikilla

Season Golf on Espoossa ympärivuotisesti toimiva golfin harjoittelukeskus. Vuonna 2022 avattiin uusi Season Golf areena, joka on pohjoismaissakin ainutlaatuinen ympärivuotiseen golfin harjoitteluun tarkoitettu paikka. Season Golfin asiakkaat koostuvat kaiken tasoisista golffareista, aloittelijoista ammattilaisiin, ja uuden areenan myötä voidaan panostaa myös viihdenpuoleen ja erilaisiin tapahtumiin.

Season Golf areenalla otettiin käyttöön FirstView:n taustamusiikki ja mainosnäytöt. Uudet markkinointinäytöt ovat oleellinen osa asiakasviestintää ja niillä näytetään myös yhteistyökumppaneiden markkinointimateriaaleja. Tilaan sopivalla taustamusiikilla korostetaan areenan viihtyisyyttä.

– Tulevaisuudessa odotamme tiivistä yhteistyötä FirstView:n kanssa, uuden Season golf areena asiakaspolkujen ja palveluiden kehittämisessä, kertoo palvelupäällikkö Linda Haara.

Markkinointinäytöt on oleellinen osa meidän viestintää asiakkaille ja myöskin meidän yhteistyökumppaneiden markkinointimateriaalin näyttämiseen. Ja musiikkipalvelun käyttö on korostanut hallin viihtyisyyttä.

Linda Haara
PALVELUPÄÄLLIKKÖ, SEASON GOLF

Lue lisää asiakastarinoita