Arabia 135 -kortteli

Digitaalisuus tuo joustavuutta ja monipuolisuutta kiinteistön viestintään ja opastamiseen.

Digitaalinen viestintä on tätä päivää

Historiallinen, mutta voimakkaasti kehittyvä Arabia135 -kortteli on yli 15 hehtaarin kokonaisuus, joka sijaitsee Helsingissä, Arabianrannan alueella. Kortteli oli alun perin tehdaskäytössä (perustettu 1874 Arabian Posliinitehtaaksi), mutta tilat on vähitellen muutettu opetus-, kulttuuri-, toimisto- ja liiketilakäyttöön.

Aiemmin korttelin tiedottaminen, markkinointi ja opastaminen hoidettiin käytäville asetetuilla julisteilla. FirstView’n digitaalisilla ratkaisuilla haluttiin tuoda joustavuutta ja monipuolisuutta kiinteistön viestintään ja opastamiseen. Liikkuva kuva mahdollistaa mielenkiintoisemman ja runsaamman mainonnan keinot kuin perinteinen printtimainonta, kertoo Jenni Nivalainen, joka vastaa Arabia 135 -korttelin vuokrauksesta, asiakkuuksista, ylläpidosta ja tulevaisuuden kehityksestä. Jenni kiittelee myös FirstView’n yhteistyön mutkattomuutta, helppoa kommunikointia ja ratkaisukeskeistä toimintaa korttelin kehittämiseksi. 

Medianäytöt ovat tärkeä osa Arabia135 -korttelin liikkeiden näkyvyyttä ja mainontaa

Siirsimme myös liikkeidemme A-ständien tiedot mediatauluille ja saimme näin huomattavasti siistimmän sisääntulon keskukseen. Tämän tyyppinen mainonta on vaivatonta, nopeaa ja kustannustehokasta, kehuu Krista Cliff Innovation Home Arabian Community Manager. 

Finlaysonin Arabian myymälänpäälikkö Milka Varmola kertoo, että aiemmin viestit ja mainokset hukkuivat ständimassaan ja julisteet tekivät sisääntulosta epäammattimaisen näköisen. Nyt FirstView’n mainosnäytöillä näkyvyys on paljon isompi kuin paperisella julisteella. Diginäytöillä voi tietysti nyös näyttää useita materiaaleja ja kampanjoita samanaikaisesti. Sisältöjen vaihto onnistuu reaaliajassa ja jokainen myymälän työntekijä osaa käydä lisäämässä materiaaleja, Milka Varmola kiitteelee.

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja koko kiinteistön tarpeisiin

Interaktiiviset opastusnäytöt

Myymälöiden mainosnäyttöjen lisäksi sisäänkäynneille on sijoitettu interaktiiviset opastusnäytöt, joiden avulla kävijöille voidaan kertoa korttelin liikkeistä, palveluista ja tapahtumista. Interaktiivisuuden ansiosta vierailijat voivat tutkia itseään kiinnostavaa sisältöä. Palveluiden löytäminen on mutkatonta, kun korttelin pohjakartat ja reitit on helposti selattavissa.

Äänimaailma

Viihtyvyydestä ja brändin mukaisesta äänimaisemasta huolehtii FirstView’n taustamusiikkipalvelu.

“Taustamusiikki luo keskukseen mukavan ja viihtyisän tunnelman, jossa on helppoa viihtyä pidempäänkin. Tätä on myös helppoa mukailla kunkin vuodenajan ja juhla-ajan mukaan esimerkkinä joulumusiikki”, kiittelee Krista Cliff Innovation Homelta.

Vierailijahallinta

Monipuolisesten diginäyttöjen lisäksi Arabia 135 -korttelissa hyödynnetään FirstView’n vierailijahallintaa, jonka avulla yritysten toimitiloihin saapuvat vieraat voivat automaattisesti ilmoittaa tulostaan. Automatisoitu vierailijapolku opastaa vieraat perille oikeaan toimitilaan.