Viking Grace

Viking Gracesta suosittu kokouspaikka

Laivan kokouskannen tiloista on avarat näkymät merelle ja tekninen varustelu on huippuluokkaa. Kokouksen jälkeen aluksella on upeat puitteet rentoutumiseen erityyppisine ravintoloineen ja baareineen, Spa & Wellness -osastoineen sekä ostosmahdollisuuden Itämeren suurimmassa taxfree-myymälässä.

– Turku-Tukholma -linjalla liikennöivä uusi Viking Grace tarjoaa aivan uudentyyppisen kokousmatkaelämyksen, kehuu laivan kokouspäällikkö Henrik Willstedt.

– Kokousmatkustajat tekevät useimmiten päivän matkoja siten, että he vaihtavat laivaa iltapäivällä Maarianhaminassa. Toiseen suuntaan pääsee Viking Gracella ja toiseen suuntaan muilla Vikingin aluksilla. Kokousmatkustajia on suurin piirtein yhtä paljon Ruotsista ja Suomesta, Willstedt kertoo.

Tammikuussa 2013 vesille päästetty Viking Grace kiinnosti kokousjärjestäjiä jo ennen laivan käyttöönottoa siten, että ensimmäisen kevään lähdöillä kokoustilat oli loppuunmyyty, ja buukkauksia riitti heti pitkälle syksyyn. Kokousmatkan hinta on noin 40 euroa henkilöltä, joka sisältää laivamatkan, kokoustilan kahveineen ja hedelmineen, sekä buffet-ruokailun juomieen. Kokousryhmän minimikoko on seitsemän henkilöä.

Retroa ja uutta

Grace-laivan sisustuksen erilaisten tyylien kirjo – aina kotoisasta retrosta hillittyyn eleganssiin – on saanut paljon kiitosta osakseen. Tyylien moninaisuus näkyy myös laivan kokouskannella. Erillisiä kokoustiloja on kaikkiaan kaksitoista, ja siirrettävien seinien ansiosta niitä voi muuttaa tarpeen mukaan. Designhuonekaluilla sisustettu konferenssiosasto tarjoaa kokouspaikat 500 vieraalle, ja messukäytössä tiloihin mahtuu jopa pari tuhatta ihmistä.

– Kokousosaston tekniseen varustukseen kuuluvat WLAN, kattoon asennettu kaiutinjärjestelmä, LCD-näytöt, mikrofonit, ja dokumenttikamera. Yli 200-paikkaisessa auditoriossa on lisäksi projektori ja valkokangas, langaton mikrofoni, videokamera, ja PC-projektori. Samaa kuvaa ja ääntä voidaan esittää samanaikaisesti useassa kokoustilassa, Willstedt luettelee.

– Meillä työskentelee nykyisin uutena henkilönä kommunikaatioteknikko, joka huolehtii siitä, että laivan kaikki tietojärjestelmät toimivat moitteettomasti.

FirstView-näytöt kokousinfoon

Laivalle on hankittu myös FirstView-infonäyttöjä. Kunkin kokoustilan ulkopuolella on infonäyttö, joissa on kokoustilan nimi, tilaa käyttävän yrityksen tai ryhmän nimi, ja kokousajat. Kokoustilojen käyttäjät saavat näyttöihin myös yrityksensä logon tai muuta haluamaansa tietoa.

– FirstView-järjestelmä on osoittautunut erittäin toimintavarmaksi, ja kokoussihteerimme pystyvät nopeasti päivittämään kunkin näytön tiedot netin kautta. Kokouskannella on lisäksi yksi isompi näyttö, jota voidaan kokoustietojen näyttämisen lisäksi käyttää sähköisenä ilmoitustauluna.

Henrik Willstedt on toiminut 25 vuotta Viking Linen laivoissa kokouspuolella. – Tämä on erittäin mielenkiintoista työtä, ehkäpä laivan palvelupuolen mielenkiintoisin ja antoisin tehtävä! Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja rytmittyy viikon jaksoihin: seitsemän päivää laivalla ja seitsemän päivää vapaata maissa. Se sopii hyvin perheelliselle.

FirstView-järjestelmä on osoittautunut erittäin toimintavarmaksi, ja kokoussihteerimme pystyvät nopeasti päivittämään kunkin näytön tiedot netin kautta.

Henrik Willstedt

Kokouspäällikkö, Viking Grace

Kaikki referenssit

Ollaan yhteydessä ja käydään läpi, miten voisimme olla hyödyksi juuri sinun bisneksessäsi!

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä suoraan myyjiimme.

FirstView tarjoaa infonäyttöratkaisut viestintään, opastamiseen ja mainontaan. FirstView:n helppokäyttöisellä sisällönhallintajärjestelmällä hallitset kaikkia infonäyttöjä, taustamusiikkia ja äänimainontaa.

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.