Näsin apteekki

Mainosnäyttöjä ja äänisuihkuja – Näsin apteekki panostaa viihtyisyyteen ja yksityisyydensuojaan

Mainosnäytöt markkinoinnin tukena

Porvoolainen Näsin apteekki pisti tohinaksi ja teki remontin, jonka yhteydessä otettiin käyttöön FirstView:n taustamusiikki ja mainosnäytöt. Apteekin 11 mainosnäyttöä korvaavat tehokkaasti perinteiset mainosjulisteet. Ikkunanäytöillä viestitään ohikulkijoille ja apteekin sisällä mainosnäyttöjä on pilareissa, kassalla ja reseptitiskeillä.

Mainosnäyttöjä käytetään apteekissa markkinointiin, tiedottamiseen ja brändinrakennukseen.  Apteekkari Kirsi Paulamäki on tyytyväinen siihen, että enää ei kiinnitellä mainosjulisteita, vaan voidaan reagoida nopeasti esimerkiksi tuomalla THL:n hygieniaohjeistukset näytöille. Hyvää fiilistä tuovat ja apteekin imagoa vahvistavat kassanäytöllä pyörivät Porvoo-aiheiset kuvat.

Äänisuihkut takaavat asiakkaiden yksityisyydensuojan

Näsin apteekissa on panostettu merkittävästi äänentoistoon. Apteekissa on käytössä FirstView:n taustamusiikkipalvelu sekä reseptien odotusalueen yllä Panphonicsin äänisuihkut. Äänisuihkuista kuuluu omaa vuoroaan odottaville asiakkaille musiikkia, jolloin reseptitiskillä asioivien puheesta ei saa selvää.  

Taustamusiikki otettiin käyttöön, koska haluttiin parantaa apteekin intimiteettiä. Taustamusiikki ei häiritse asiakkaita, mutta vie huomion muusta ympärillä tapahtuvasta ja takaa reseptitiskillä asioiville yksityisyydensuojan.

Sisällöntuotanto palveluna auttaa keskittymään olennaiseen

Taustamusiikin ja mainosnäyttöjen lisäksi palveluun kuuluu myös mainosnäyttöjen sisällöntuotanto. Digital signage -mainonnan ammattilainen tekee kuukausittain sisältöä ja ajastaa mainokset etukäteen. Näin apteekkihenkilökunnan ei enää tarvitse päivittää näyttöjä, vaan henkilökunta voi keskittyä asiakaspalveluun.

Yhteistyö FirstView:n kanssa sujui tosi hyvin. Kaikki suunnittelu ja neuvonta oli vain meitä varten. Käytiin tutustumassa paikkaan, ratkaisuihin, esitettiin ideoita ja tutkittiin, että ne voivat toimia tässä tilassa.

Kirsi Paulamäki

Apteekkari, Näsin apteekki Porvoo

Kaikki referenssit

Ollaan yhteydessä ja käydään läpi, miten voisimme olla hyödyksi juuri sinun bisneksessäsi!

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä suoraan myyjiimme.

FirstView tarjoaa infonäyttöratkaisut viestintään, opastamiseen ja mainontaan. FirstView:n helppokäyttöisellä sisällönhallintajärjestelmällä hallitset kaikkia infonäyttöjä, taustamusiikkia ja äänimainontaa.

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.