F-Musiikki

Uuden aikakauden digijulisteet

F-Musiikissa rummut rämisee, kitara soi, mutta julistetulostinta ei pahemmin kuule. Soitinkauppaketju siirtyi noin vuosi sitten digital signage-maailmaan ja paluuta ei ole. Infonäyttöjä heillä on ympäri Suomea, ja niistä on tullut oleellinen osa ketjun viestintää, etenkin kampanjoissa. Näytöillä saa liikkeisiin eloa ja tunnelmaa, jonka sekä henkilökunta että asiakkaat huomaavat.

Musiikkimaailman markkinoinnin kulmakivi, julistemainonta, on modernisoitunut digitaalisten näyttöjen myötä.

Näytöt huomataan ja niiden sisältö on isossa roolissa viestinnässä”, myhäilee projektipäällikkö Sami Ahokas. Oma graafinen suunnittelija vastaa näyttöjen sisällöntuotannosta, ja vaikka valmista materiaalia löytyy jonkin verran on kuitenkin omat tuotokset suosiossa. Näin luodaan viestinnälle yhtenäinen ilme joka sopii liikkeeseen kuin nakutettu. On myös huomioitu että maailma omaksuu digitaaliset kanavat enemmän ja enemmän, ja näin käytettävää materiaalia löytyy koko ajan paremmin. Näyttömateriaalia päivitetään aina tarpeen tullen, ja se sujuu lyhyelläkin varoitusajalla.

Näytöt toimivat omana kanavanaan, ja myös tukena monenlaisissa kampanjoissa. Selkeä käyttöliittymä on hyvinkin tuttu, ja ongelmatilanteissa ollaan selvitty hyvin FirstViewn wiki-tietopankin sekä asiakaspalvelun avulla. Enää ei tarvitse säheltää julisteiden kimpussa, vaan viesti menee perille napin painalluksella.

Infonäytöt ovat sulautuneet hyvin F-Musiikin toimintaan. Ketju toimii myös FirstView-kumppanina tarjoten digital signage-ratkaisua avaimet käteen-palveluna.

Näytöt huomataan ja niiden sisältö on isossa roolissa viestinnässämme

Sami Ahokas, Project Manager , F-Musiikki


Ota yhteyttä

Laita meidät töihin!

Ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä luomaan sinulle sopiva Digital Signage-ratkaisu. 

Juha Kähäri

Myyntijohtaja

juha@firstview.fi

+358 40 511 8511

Matthieu Alfont

Asiakaspäällikkö

matthieu@firstview.fi

+358 40 098 8833

Isto Lindström

Kehitysjohtaja

isto@firstview.fi

+358 400 940 662

Tommi Högmander

Toimitusjohtaja

tommi@firstview.fi

+358 40 749 0190