Kokoukset & ovenpielinäytöt

Etäpäivitettävillä kokousnäytöillä opastat vieraat perille tuulikaapista neukkariin asti ja oikea kokoustila löytyy sukkelasti, kun kokoushuoneen viereen asennettu ovenpielinäyttö näyttää kokouksen tiedot.

Kompakti FirstDoor ovenpielinäyttö kertoo kokoustiedot ketterästi

Kokoushuoneen vieressä oleva ovenpielinäyttö näyttää kokouksen tiedot ja kertoo heti onko tila käytettävissä. Kirkas taustavalo näyttää jo kaukaa onko tila vapaa vai varattu. Vapaana olevan tilan voit varata suoraan näytöltä. 

Ovenpielinäyttö voidaan integroida olemassa olevaan järjestelmään, jolloin tilavaraukset päivittyvät automaattisesti ovenpieliin ja näytöiltä tehdyt varaukset siirtyvät suoraan kalenteriin. Järjestelmä toimii esimerkiksi Google-kalenterin ja Microsoft Outlookin kaverina.

 

Entäs se tekniikka?
  • Kosketusnäyttö 10″
  • Langaton verkkoyhteys (WiFI) tai Ethernet (myös PoE)
  • Plug & Play
  • Vaaka-asennus
  • VESA 100×100-standardikiinnitys
  • Liitettävissä olemassa olevaan varausjärjestelmään

Opasta vieraat perille oikeaan kokoustilaan

Aulaan sijoitettava infonäyttö kokoaa kaikkien kokousten tiedot yhteen paikkaan ja opastaa vieraat oikeaan kokoustilaan opasteilla.

Kokousten koontinäyttö on helppo integroida kokous- ja tilavarausjärjestelmiin, kuten esimerkiksi Microsoft Exchange, Timmi ja Mercantus. Integraation ansiosta kokousten tiedot päivittyvät näytölle automaattisesti eikä niitä tarvitse erikseen lisätä näyttöä varten.

Asiakkaamme liputtavat kokousnäyttöjen puolesta

Laivalle on hankittu myös FirstView-infonäyttöjä. Kunkin kokoustilan ulkopuolella on infonäyttö, joissa on kokoustilan nimi, tilaa käyttävän yrityksen tai ryhmän nimi, ja kokousajat.

– FirstView-järjestelmä on osoittautunut erittäin toimintavarmaksi, ja kokoussihteerimme pystyvät nopeasti päivittämään kunkin näytön tiedot netin kautta. Kokouskannella on lisäksi yksi isompi näyttö, jota voidaan kokoustietojen näyttämisen lisäksi käyttää sähköisenä ilmoitustauluna.

Henrik Willstedt
KOKOUSPÄÄLLIKKÖ,
VIKING GRACE