DB Schenker

Enää ei tuhlata aikaa, rahaa, tai nuppineuloja.

DB Schenkerin terminaaleissa ja varastoissa vanhat ilmoitustaulut kuuluvat menneisyyteen. Yhtiö otti käyttöön digitaaliset infonäytöt vuonna 2010. Viiden vuoden kokeilun jälkeen hommasta tehtiin ammattimaista ja palvelun toimittaja vaihdettiin FirstView Digital Signageen.

"Näytöillä tuodaan tehokas viestintä myös niille, joilla ei ole pääsyä yrityksen intraan. Hallinnointi tehdään sekä etänä valtakunnallisella tasolla että paikallisesti terminaali- ja varastopäälliköiden toimesta", kertoo yrityksen Head of Communications and Marketing Pasi Ripatti.

Ilmoitustaulusta tuli infonäyttö, ja enää ei tuhlata paperia, nuppineuloja tai aikaa.

Viestintä on osittain automatisoitu. Esimerkiksi verkkosivuilta saa poimittua kaikille tarkoitetut tiedotteet suoraan RSS-syötön kautta. DB Schenker on aktiivisesti ehdottanut kehitysideoita joihin FirstView on vastannut, varmistaen palvelun laadun ja ajantasaisuuden.

"Suomalaisuus painoi paljon. Suomalaista kehitystyötä ja suomalaista palvelua Suomessa"

FirstView-palvelun kotimaisuus mahdollistaa nopean toiminnan sekä kehitystyössä että ongelmatilanteiden ratkomisessa. Käyttöliittymänsä, soveltuvuudensa ja käytettävyydensä ansiosta FirstView-järjestelmä oli oiva valinta DB Schenkerille.

Vuonna 2015 hankittiin infonäyttöjä myös uuteen pääkonttoriin. Vaikka konttorin henkilökunnalla on intra käytössään pystytään näytöillä suodattamaan sisältöä ja tuomaan tärkeimmät tiedot esille aina tarpeen vaatiessa. DB Schenkerillä on tällä hetkellä noin 50 näyttöä käytössään ympäri maata.

Suomalaisuus painoi paljon. Suomalaista kehitystyötä ja suomalaista palvelua Suomessa.

Pasi Ripatti, Head of Communications and Marketing, DB Schenker

Ota yhteyttä

Laita meidät töihin!

Ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä luomaan sinulle sopiva Digital Signage-ratkaisu. 

Juha Kähäri

Myyntijohtaja

juha@firstview.fi

+358 40 511 8511

Matthieu Alfont

Asiakaspäällikkö

matthieu@firstview.fi

+358 40 098 8833

Isto Lindström

Kehitysjohtaja

isto@firstview.fi

+358 400 940 662

Tommi Högmander

Toimitusjohtaja

tommi@firstview.fi

+358 40 749 0190