DB Schenker

Enää ei tuhlata aikaa, rahaa tai nuppineuloja

DB Schenkerin terminaaleissa ja varastoissa vanhat ilmoitustaulut kuuluvat menneisyyteen. Yhtiö otti käyttöön digitaaliset infonäytöt vuonna 2010. Viiden vuoden kokeilun jälkeen hommasta tehtiin ammattimaista ja palvelun toimittaja vaihdettiin FirstView Digital Signageen.

”Näytöillä tuodaan tehokas viestintä myös niille, joilla ei ole pääsyä yrityksen intraan. Hallinnointi tehdään sekä etänä valtakunnallisella tasolla että paikallisesti terminaali- ja varastopäälliköiden toimesta”, kertoo DB Schenkerin Head of Communications and Marketing Pasi Ripatti.

Ilmoitustaulusta tuli infonäyttö, ja enää ei tuhlata paperia, nuppineuloja tai aikaa.

Viestintä on osittain automatisoitu. Esimerkiksi verkkosivuilta saa poimittua kaikille tarkoitetut tiedotteet suoraan RSS-syötteen kautta. DB Schenker on aktiivisesti ehdottanut kehitysideoita joihin FirstView on vastannut, varmistaen palvelun laadun ja ajantasaisuuden.

”Suomalaisuus painoi paljon. Suomalaista kehitystyötä ja suomalaista palvelua Suomessa”

FirstView-palvelun kotimaisuus mahdollistaa nopean toiminnan sekä kehitystyössä että ongelmatilanteiden ratkomisessa. Käyttöliittymänsä, soveltuvuudensa ja käytettävyydensä ansiosta FirstView-järjestelmä oli oiva valinta DB Schenkerille.

Vuonna 2015 hankittiin infonäyttöjä myös DB Schenkerin uuteen pääkonttoriin. Vaikka konttorin henkilökunnalla on intra käytössään pystytään näytöillä suodattamaan sisältöä ja tuomaan tärkeimmät tiedot esille aina tarpeen vaatiessa. DB Schenkerillä on tällä hetkellä noin 50 näyttöä käytössään ympäri maata.

Jos haluat jättää nuppineulat rauhaan ja tuoda viestintäsi nykyaikaan, ota yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä yrityksellesi sopivin digital signage -ratkaisu. 

Suomalaisuus painoi paljon. Suomalaista kehitystyötä ja suomalaista palvelua Suomessa.

Pasi Ripatti

Head of Communications and Marketing, DB Schenker

Kaikki referenssit

Joko jutellaan?

Jätä hikoilu historiaan ja anna meidän auttaa. Näppäile viesti tai kilauta meille. Odottelemme jo yhteydenottoasi.

Marcus Eklund

Tani Silanterä

Marcus Eklund

Tani Silanterä

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.