Modernin työympäristön kulmakivi on sisäinen viestintä

Kuvittele, millaista on moderni sisäinen viestintä.

Viestit saavuttavat oikeat henkilöt. Työntekijät toimivat motivoituneesti ja keskeytyksettä. Työnantajamielikuva on huipussaan. Vieraat löytävät helposti perille. Yrityksesi muistetaan esimerkillisestä kriisitilanteen hallinnasta.

Ja sitten muuta nämä kuvitelmasi todeksi, infonäyttöjen siivittämänä.

Miksi kannattaa hyödyntää infonäyttöjä sisäisessä viestinnässä?

TYÖNTEKIJÄKOKEMUKSET KOHENEVAT

Infonäyttö, tuo ilmoitustaulun digitaalinen isoveli, varmistaa että vältyt viestinnän paradoksista: oikea viesti väärässä paikassa, tai väärä viesti oikeassa paikassa.

Varmista että viesti menee perille. Juuri niille jotka sitä tarvitsevatkin.

OPASTAT JA TIEDOTAT MUTKATTOMASTI

Epävarmuus ja tietämättömuus vesittävät hyvänkin kokemuksen. Sinulla on se tieto jota asiakkaasi arvostavat, me tarjoamme työkalut joilla sanomasi tavoittaa jokaisen silmäparin.

VIERAAT LÖYTÄVÄT PERILLE

Vieraat löytävät pähkäilemättä paikalle ja vastaanotto sujuu sutjakasti. Palaverien viiden minuutin myöhästymiset häviävät ja ”sori myöhästyminen, oli vaikea löytää” ei enää ole hyväksyttävä tapa tervehtiä.

KRIISIVIESTINTÄ TOIMII

Ikävää ja arkaa tiedottamista ei voi välttää. Oikea viesti oikealle henkilölle pätee myös tässä. Kriisitilanteessa saat tiedotteet heti näytöille. Näin vältät epäselvyyden, poukkoilun ja paniikin.

Siistiä, kun sisäinen viestintä sujuu

Infonäyttöjen avulla varmistat työpaikalla avoimen ja läpinäkyvän viestinnän, joka extrabonuksena vähentää viestijöiden työtaakkaa. Sama tieto välittyy sekunnissa näkyville koko organisaatioon, tai sitten voit kohdistaa tietyt viestit vaikka haluamaasi huoneeseen.

Työntekijät tykkäävät, kun itseä koskevat tiedot ovat helposti saatavilla. Voitpa myös kohottaa tiimihenkeä kehumalla näkyvästi, viestimällä yhteisönne arvoista ja jakamalla somekuvia viimeisimmältä kivalta tiimipäivältä. Näin organisaatiokulttuuri hyrrää tyytyväisenä.

Miksi sisäinen viestintä on investoinnin arvoinen seikka?

 • Tieto tavoittaa heti tärkeät silmäparit
 • Epätietoisuus jää historiaan
 • Helppo etäpäivitys nopeuttaa viestintää
 • Viestit eivät keskeytä työntekoa
 • Työnantajamielikuva kohentuu 
 • Sitoutat ja motivoit henkilöstöä menestymään entistä paremmin
 • Tiimihenki kohoaa

Mobiilisovelluksella tavoitat liikkuvat työntekijät

FirstView mobiilisovelluksella voit yhdellä kertaa julkaista tiedotteen sekä haluamillesi infonäytöille että työntekijöiden puhelimiin. Työntekijä saa uusista sisällöistä puhelimeensa notifikaation ja näkee tärkeät tiedotteet heti.

Tiedotteita voit julkaista eri kohderyhmille (esim. tuotanto, kuljettajat, hallinto), jolloin jokainen työntekijä näkee vain häntä koskevat viestit.

Ketterä työkalu tehokkaaseen opastukseen

Unohda kuluneet aaneloset ja jätä nuppineulat historiaan. Tämän päivän opastauluina toimivat infonäytöt tekevät sinun työstäsi helppoa, kun saat tarvittavat tiedot saman tien näkyville. Kokousvieraasi kiittävät, kun kerrankin on helppo löytää paikalle!

Infonäytöt päihittävän pölyttyneet ilmoitustaulut ja kolhitut kyltit mennen tullen. Digitaaliset opasteet ovat helposti hallittavissa ja näin ollen et joudu remonttihommiin vaikka koko organisaatio laittaisi paikoitukset uusiksi. Ratkaisuillamme opastat vieraita kitkattomasti, aina tuulikaapista kulmaneukkariin asti.

Lisäplussaa: saat näytölle yrityksesi näköisen ilmeen, minkä avulla brändikokemus säilyy kuosissa.

Vain vaivattomia ja vaikuttavia kokemuksia vierailijoille

Vieraastasi huolta pitävä vierailijahallintajärjestelmä jättää jokaisesta vierailusta ammattimaisen muistijäljen. Jep, tämä oli se paikka, missä minut otettiin pätevästi vastaan!

Ensimmäinen vaikutus tehdään jo ennen kynnyksen ylittämistä, kun vieraasi saa saapumisohjeet etukäteen. Aulassa vierailijahallinta toimii joko pelittävänä itsepalveluna tai henkilökunnan helpottavana tukena. Koko vierailupolku on automatisoitu ja turhauttavat odottelut minimissään.

Vastaanotitpa sitten vain satunnaisia vierailijoita tai tuhansia kävijöitä päivittäin, onnistuneella vierailukokemuksella luot merkittävää kilpailuetua.

Integroimalla kumppanimme Systamin (systam.fi) järjestelmän FirstView MediaCloudiin pääset tarjoamaan henkilökohtaista opastusta vieraallesi heti heidän ilmoittauduttuaan.

Viisi välitöntä hyötyä vierailijahallinnasta:

 • Saat nopean tavan hallita vierailuja
 • Tiputat aulapalvelun kustannuksia
 • Tarjoat asiakkaalle ilahduttavan vierailukokemuksen
 • Automaattiset ilmoitukset vähentävät turhaa odottelua
 • Vierailijakortit onnistuvat näppärästi
Infonäytöt yritysviestinnässä auttavat tavoittamaan työntekijät reaaliajassa

Kriisitiedottaminenkaan ei ole ongelma

Vältä viestinnän vaaranpaikat ja johda kriisin läpi paniikitta. Infonäytöt auttavat sinua toimimaan ripeästi, keskittymään olennaiseen ja tarjoamaan tarvittavat tiedot heti koko organisaatiolle kriisinkin keskellä.

Varsinaisessa hätätilanteessa ei ole aikaa murehtia teknologian kanssa. Infonäytöille sinun on mahdollista määritellä etukäteen hätätilanteissa näytöillä esitettävät viestit ja opasteet: jos tilanne aktivoituu, aikaa ei tuhlaannu viestin muotoiluun vaan päivität valmiit viestit heti näkyville. Sormen napautuksella.

Näytöt toimivat hätätapauksessa evakuointiohjeiden apuvälineenä ja kuulutusten avulla kiinnität ihmisten huomion välittömästi.

Haluatko kuulla lisää? Varaa demo!

Nappaa kalenterista sopiva aika, niin näytämme miten helppoa sisällönhallinta voi olla. 

Totuus tulee asiakkaidemme suusta

Firstview:n infonäytöt ovat olennainen osa asiakaskokemusta ja sisäistä viestintää

Nykyaikaisilla näytöillä mahdollistetaan tehokas viestintä niillekin, jotka eivät ole intran äärellä

Ajattelemme, että voisit hyötyä näistä tuotteista

Ota vinkit haltuun!

Ollaan yhteydessä ja käydään läpi, miten voisimme olla hyödyksi juuri sinun bisneksessäsi!

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä suoraan myyjiimme.

FirstView tarjoaa infonäyttöratkaisut viestintään, opastamiseen ja mainontaan. FirstView:n helppokäyttöisellä sisällönhallintajärjestelmällä hallitset kaikkia infonäyttöjä, taustamusiikkia ja äänimainontaa.

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.