Modernin työympäristön kulmakivi on toimiva yritysviestintä

Infonäyttöjen avulla sisäinen viestintä tavoittaa oikeat henkilöt reaaliajassa ja myös ne, joilla ei ole jatkuvaa pääsyä intraan, saavat ajantasaista tietoa infonäytöiltä.
Aulatiloissa näytöt tervehtivät vierailijoita ja opastavat heidät ulko-ovelta oikeaan neukkariin asti. Sisältöjen päivittäminen onnistuu helposti etänä ja myös kriisitilanteissa näytöille saa päivitettyä tarvittavat tiedot koska tahansa. 
Integraatioiden avulla säästät aikaa ja resursseja, kun infonäyttöjen sisällöt noudetaan automaattisesti järjestelmistä, joita jo valmiiksi käytät.

Miksi yritysviestinnässä kannattaa hyödyntää infonäyttöjä?

Tieto tavoittaa kaikki työntekijät reaaliajassa

Etäpäivitettävillä infonäytöillä varmistat, että oikea tieto tavoittaa henkilöstön oikeassa paikassa ja myös ne työntekijät, joilla ei ole jatkuvaa pääsyä intraan, saavat ajantasaista tietoa infonäytöiltä.

Opastat vieraat helposti perille

Lähetä vieraille saapumis- ja pysäköintiohjeet etukäteen ja maksimoi vierailun helppous automaattisen vierailupolun ja infonäyttöviestinnän avulla. Infonäytöillä opastat vierailijat perille tuulikaapista oikeaan neukkariin asti. 

Säästät aikaa ja resursseja

Automatisoi infonäyttöjen sisällöntuotanto ja tuo näytöille sisältöä järjestelmistä, joita jo valmiiksi käytät. Viestisi pysyvät aina ajantasalla eikä samaa sisältöä tarvitse lisätä useaan kertaan.

Kriisiviestintä toimii

Etäpäivitettävät infonäytöt huolehtivat siitä, että myös kriisitilanteessa saat tiedotteet heti näytöille ja viesti tavoittaa koko henkilöstön. Infonäytöt auttavat sinua toimimaan ripeästi vaikeissa tilanteissa.

Miksi sisäinen viestintä on investoinnin arvoinen?

Infonäyttöjen avulla varmistat työpaikalla avoimen ja läpinäkyvän viestinnän, kun infonäytöillä oikea tieto välittyy reaaliajassa näkyville koko organisaatiolle, tai kohdistetusti valitsemillesi näytöille. 

Työntekijöille on tärkeää, että itseä koskevat tiedot ovat helposti saatavilla ja näytöillä tieto tavoittaa myös sellaiset työntekijät, joilla ei ole jatkuvasti pääsyä intraan. Aula- ja taukotiloihin sijoitetut infonäytöt tuovat visuaaliset viestit kaikkien saataville eivätkä tärkeät tiedot häviä infotulvaan. 

Tärkeiden tiedotteiden lisäksi  voit infonäytöillä  kohottaa tiimihenkeä kehumalla näkyvästi, viestimällä yhteisön arvoista ja jakamalla somekuvia viimeisimmästä tiimipäivästä. Näin organisaatiokulttuuri hyrrää tyytyväisenä.

 • Tieto tavoittaa reaaliajassa oikeat henkilöt
 • Epätietoisuus jää historiaan
 • Helppo etäpäivitys nopeuttaa viestintää
 • Viestit eivät keskeytä työntekoa tai huku tietotulvaan
 • Visuaaliset viestit on helppo sisäistää
 • Työnantajamielikuva kohentuu
 • Sitoutat ja motivoit henkilöstöä menestymään
 • Tiimihenki kohoaa

Tavoita liikkuvat työntekijät mobiilisovelluksella

FirstView mobiilisovelluksella voit yhdellä kertaa julkaista saman tiedotteen infonäytöillä ja työntekijöiden puhelimissa. Työntekijä saa uusista sisällöistä puhelimeensa notifikaation ja näkee tärkeän tiedotteen heti. 

Tiedotteet voi kohdistaa eri kohderyhmille (esimerkiksi tuotanto, kuljettajat, hallinto), jolloin jokainen työntekijä näkee vain häntä koskevat viestit.

Opasta vieraat perille ulko-ovelta oikeaan neukkariin asti

Etäpäivitettävillä infonäytöillä opastat vieraat perille tuulikaapista neukkariin asti. 

Aulatilassa infonäyttö tervehtii vierailijoita brändin mukaisella sisällöllä ja opastaa heidät eteenpäin kokoustiloihin. Kokoustilan vieressä oleva ovenpielinäyttö näyttää tapaamisen tiedot ja ohjaa vieraan oikeaan tilaan.

Tämän päivän opastauluina toimivat infonäytöt tekevät sinun työstäsi helppoa, kun saat tarvittavat tiedot saman tien vieraiden näkyville. Kokousvieraatkin kiittävät, kun perille on helppo löytää.

Vain vaivattomia ja vaikuttavia vierailuja

Vieraistasi huolta pitävä vierailijahallintajärjestelmä jättää jokaisesta vierailusta ammattimaisen muistijäljen. – Jep, tämä oli se paikka, missä minut otettiin pätevästi vastaan!

Ensimmäinen vaikutus tehdään jo ennen kynnyksen ylittämistä, kun vieraasi saa saapumisohjeet etukäteen. Aulassa vierailijahallinta toimii sekä itsepalveluna että henkilökunnan apuna. Infonäytöt tukevat vierailupolkua tervehtimällä ja opastamalla vieraasi oikeaan paikkaan. Koko vierailupolku on automatisoitu ja turhauttava odottelu minimissään.

Viisi välitöntä hyötyä vierailijahallinnasta:

 • Hallinnoit vierailuja nopeasti
 • Säästät aulapalvelun kustannuksissa
 • Tarjoat ilahduttavan vierailukokemuksen
 • Automaattiset viestit vähentävät turhaa odottelua
 • Vierailijakortit onnistuvat näppärästi

Säästä aikaa ja resursseja automaattisella sisällöntuotannolla

Infonäyttöjen sisällönhallinnan pitää olla helppoa. FirsView MediaCloud on kevyt ja tehokas työkaluja infonäyttöjen sisällöntuotantoon. Käyttäjätasot ja ryhmittely mahdollistavat monipuolisen sisällönhallinnan organisaation koosta tai tyypistä riippumatta. 

Voit MediaCloudin avulla automatisoida infonäyttöjen sisällöntuotannon hyödyntämällä valmiita työkaluja ja integraatioita. Ajankäytön tehostumisen lisäksi automaattiset sisällöt huolehtivat siitä, että viestisi on aina ajantasalla eikä samaa sisältöä tarvitse lisätä useaan kertaan. Tiedot noudetaan automaattisesti järjestelmistä, joita jo valmiiksi käytät.

Toimiva yritysviestintä auttaa kriisitilanteissa

Infonäytöt auttavat sinua toimimaan ripeästi, keskittymään olennaiseen ja tarjoamaan tarvittavat tiedot heti koko organisaatiolle kriisin keskellä. Vältät viestinnän vaaranpaikat ja johdat kriisin läpi ilman paniikkia.  Varsinaisessa hätätilanteessa ei ole aikaa murehtia teknologian kanssa. Voit määritellä etukäteen hätätilanteissa infonäytöillä esitettävät viestit ja opasteet: jos tilanne aktivoituu, aikaa ei tuhlaannu viestin muotoiluun vaan päivität valmiit viestit heti näkyville; sormen napautuksella.

Näytöt toimivat hätätilanteissa evakuointiohjeiden apuvälineenä ja kuulutusten avulla kiinnität ihmisten huomion välittömästi.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin infonäyttöjen käytöstä osana yritysviestintää.

Case DB Schenker

“Näytöillä tuodaan tehokas viestintä myös niille, joilla
ei ole pääsyä yrityksen intraan”

Pasi Ripatti,
Head Of Communication & Marketing
DB Schenker

Case Kone

“FirstView-näytöt ovat käteviä, koska sisällön voi päivittää
koska tahansa etänä ilman kalliita purkamis- ja
rakennustöitä”

Anna Elo,
Marketing & Communication Specialist
KONE

Ota vinkit haltuun blogistamme