Naughty BRGR

Infonäyttö jakaa tietoa ja käsidesiä

Helsinkiläinen hampurilaisravintolaketju Naughty BRGR otti käyttöön FirstView:n kehittämät käsidesiä automaattisesti jakelevat infonäytöt. Yhdistämällä erottuva viestintä ja desinfiointiaineen annostelu haluttiin parantaa käsihygieniaa erityisesti koronaepidemian takia. Infonäyttö otettiin käyttöön seitsemässä ravintolaketjun ravintolassa eri puolilla Suomea.

Sellon ja Ison Omenan ravintoloiden ravintolapäällikkö Sari Kinnunen kertoo, että yrityksenä he edustavat välittämistä ja ovat kiinnostuneita asiakkaiden turvallisuudesta sekä siitä, mitä ympäristössä tapahtuu. Ravintoloissa oli kiinnitettävä erityistä huomiota hygieniaan koronarajoitusten purkamisen jälkeen, ja osaksi ratkaisua valikoitui käsidesiä automaattisesti jakeleva infonäyttö.

– Olemme olleet todella tyytyväisiä FirstView:n käsidesiä annostelevaan infonäyttöön. Laite näyttää hyvältä ja toimii hyvin. Asiakkaat ovat olleet ilahtuneita laitteesta, joka on hyvin näkyvillä ja helposti saatavilla.

Käsidesiautomaattina toimiva infonäyttö soveltuu käytettäväksi sekä hygieniasta muistuttamiseen, että yritysten markkinointiin. Liikkuva kuva nappaa huomion tehokkaasti, jolloin voidaan erottuvasti muistuttaa turvallisuudesta ja tuoda esimerkiksi esiin ajankohtaisia tarjouksia.

– Melkein jokainen asiakkaamme käyttää laitetta saapuessaan ja lähtiessään. Laite tuo ravintolaan ammattilaismeininkiä, kun laite näyttää hyvältä ja toimii. Infonäytössä voisi ehdottomasti myös pyöriä mainontaa, jos käynnissä on esimerkiksi jokin kampanja tai kauppakeskuspäivät. 

Myös Helsingin Sturenkadun ravintolan ravintolapäällikkö Jone Salmela pitää hankintaa onnistuneena.

– Kaiken kaikkiaan positiivisen puolelle menee. Käsidesi ja käsihygienia on tulossa pysyväksi ja osaksi normaalia arkea, vaikka ravintolatyöntekijöillä hyvä käsihygienia on toki aina ollut selkärangassa.

Olemme olleet todella tyytyväisiä FirstView:n käsidesiä annostelevaan infonäyttöön. Laite näyttää hyvältä ja toimii hyvin. Asiakkaat ovat olleet ilahtuneita laitteesta, joka on hyvin näkyvillä ja helposti saatavilla.

Sari Kinnunen

Ravintolapäällikkö, Naughty BRGR Sello ja Iso Omena

Kaikki referenssit

Jutellaanko? Ota yhteyttä!

Anna meidän auttaa. Näppäile viesti niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Marcus Eklund

Tani Silanterä

Marcus Eklund

Tani Silanterä

FirstView Digital Signage

FirstView tarjoaa infonäyttöratkaisut sisäiseen viestintään, opastamiseen ja mainontaan. FirstView:n helppokäyttöisellä järjestelmällä hallitset kaikkia infonäyttöjä, taustamusiikkia ja äänimainontaa.

FIRSTVIEW TURKU
Artturinkatu 2 E, 20200 Turku

FIRSTVIEW HELSINKI
Hämeentie 135 A, 00560 Helsinki

Tekninen tuki

suomalaistapalvelua_suomi_nega_rgb 600px

Liity FirstView-sisäpiiriin

Älä missaa mitään - ajankohtaista informaatiota kentältä ja alasta.